The Walking Dead: The Telltale Definitive Series 19 TL

19 TL şu oyun için bedava. Şimdi almayıp almayıp sonra zamlanınca da keşke alsaydım demeyin. Oyunun zamlanacağı belli duruyor işte.

Selam arkadaşlar, Steam'de %75'lik bir indirimle TWD serisinin tüm oyunlarını içeren The Walking Dead: The Telltale Definitive Series'i değerlendirmek isteyen arkadaşlara paylaşmak istedim.

Şu oyuna birisi Türkçe yama yapsa da topluca dua ya çıksak ya. Anonymous yapmış oyuna para ver çeviriye para ver zora sokuyor. Sinnerclown yapmış Google Translate çeviri saçma sapan cümleler var. Birisi yapsa da başlasam diye duruyor aylardır.

Eğer ortalama bir ingilizcen varsa sinnerclown çeviri gayet iyi. Anlaşılır düzeyde.

Şu oyuna birisi Türkçe yama yapsa da topluca dua ya çıksak ya. Anonymous yapmış oyuna para ver çeviriye para ver zora sokuyor. Sinnerclown yapmış Google Translate çeviri saçma sapan cümleler var. Birisi yapsa da başlasam diye duruyor aylardır.
Şu Anonymous gibi gruplar yüzünden zaten var diye ücretsiz veren gruplar da yama çıkarmıyor. Hayır üyelik sistemi bari düzgün olsa parasını veririz de, o da bir **** yaramıyor.

Oyun alınır mı sizce? Alınırsa neden alınır? (Fiyatı dışında açıklarsanız sevinirim şöyle bir baktım kararsız kaldım).

Technopat Haberler

Geri
Yukarı