The Witcher 1 nasıl?

Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
Arkadaşlar The Witcher serisini bitirmeye karar verdim anladığım kadarıyla 1, 2, 3'ten oluşuyor diğerleri yan oyun gibi ana hikayeden bağımsız oyunlar değil mi? The Witcher 1'den başlayayım diyorum kısa ve net bir şekilde alayim mi almayayim mi yorumlarsanız sevinirim. 3 lira şu an The Witcher 1. He bir de 10 üzerinden puanınızı alırım oyuna :D.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar The Witcher serisini bitirmeye karar verdim anladığım kadarıyla 1, 2, 3'ten oluşuyor diğerleri yan oyun gibi ana hikayeden bağımsız oyunlar değil mi? The Witcher 1'den başlayayım diyorum kısa ve net bir şekilde alayim mi almayayim mi yorumlarsanız sevinirim. 3 lira şu an The Witcher 1. he bir de 10 üzerinden puanınızı alırım oyuna :D.

Puanlamam şöyle benim; Witcher 1 10/5 Witcher 2 10/7 Witcher 3 10/9 Witcher 1'i pek sevemedim açıkçası. Ama 3TL'ye değer. Ama kontrolleri PC'de kötü. Bence okuyun geçin. 2'den başlayın. Hikayenin hepsini öğrenmek istiyorsanız 1. oyun un hikayesini internetten okuyabilirsiniz.

Oyun çok eski olduğu için kontrolleri ve oyun içi ilerleme durumu çok zorlayacağından hikayesini okuyup geçin derim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İki videoyu izlerseniz aşağı yukarı anlamış olursunuz. Witcher 1'in insanı çıldırtacak seviye sinir bozucu oynanışını çekmemiş olursunuz.

Bende Witcher 3’e başlayacağım ama hikayeye yabancı kalmak istemiyorum okumak için link atabilir misiniz?

Ben bu videoları izleyip Witcher 3e başlamıştım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı