Mendax Megapat Katılım 21 Ocak 2015 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2017 #1 Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi The Witcher 2'de böyle bir hata alıyorum. Sistemim Windows 10 64 bit, bu da DWI Raporu witcher2.dwi Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2017
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi The Witcher 2'de böyle bir hata alıyorum. Sistemim Windows 10 64 bit, bu da DWI Raporu witcher2.dwi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 3 Nisan 2017 #2 32 Bit Dependecy Walker ile rapor alınız. Artı 0 Eksi
KS KS Mendax Megapat Katılım 21 Ocak 2015 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2017 #3 Recep Baltaş dedi: 32 Bit Dependecy Walker ile rapor alınız. Genişletmek için tıkla... thewitcher.dwi Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: 32 Bit Dependecy Walker ile rapor alınız. Genişletmek için tıkla... thewitcher.dwi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 3 Nisan 2017 #4 Bir sorun yok gibi gözüküyor. Çöken oyunun Launcher'ı olmasın? Bir de Process Monitor raporu alalım: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma | Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
Bir sorun yok gibi gözüküyor. Çöken oyunun Launcher'ı olmasın? Bir de Process Monitor raporu alalım: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma | Technopat Sosyal
KS KS Mendax Megapat Katılım 21 Ocak 2015 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2017 #5 Recep Baltaş dedi: Bir sorun yok gibi gözüküyor. Çöken oyunun Launcher'ı olmasın? Bir de Process Monitor raporu alalım: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Abi şimdi bir de launcher'ı ekledim. Bir tane dll kırmızı renkte yanıyor. Launcher.dwi Buda Process Monitor'ün raporu. Logfile.rar Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2017 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Bir sorun yok gibi gözüküyor. Çöken oyunun Launcher'ı olmasın? Bir de Process Monitor raporu alalım: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Abi şimdi bir de launcher'ı ekledim. Bir tane dll kırmızı renkte yanıyor. Launcher.dwi Buda Process Monitor'ün raporu. Logfile.rar
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 3 Nisan 2017 #6 Launcher'daki MFC100U.DLL dosyasını üdzeltelim önce. Sorunun nedeni o gibi. Bunu indir ve Yönetici olarak çalıştır. Onar seçeneğini kullan. Download Microsoft Visual C++ 2010 Service Pack 1 Redistributable Package MFC Security Update from Official Microsoft Download Center Artı 0 Eksi
Launcher'daki MFC100U.DLL dosyasını üdzeltelim önce. Sorunun nedeni o gibi. Bunu indir ve Yönetici olarak çalıştır. Onar seçeneğini kullan. Download Microsoft Visual C++ 2010 Service Pack 1 Redistributable Package MFC Security Update from Official Microsoft Download Center