E enricoo Femtopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #1 Launcher da oynaya bastığımda açılmıyor tekrar launchera atıyor.
KS KS E enricoo Femtopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2021 #21 wanetage dedi: Doğrudan witcher2.exe hatalı gözüküyor. Bundan da pek bir şey çıkmadı. Steam'i yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Onu da denedim hocam olmadı Artı 0 Eksi
wanetage dedi: Doğrudan witcher2.exe hatalı gözüküyor. Bundan da pek bir şey çıkmadı. Steam'i yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Onu da denedim hocam olmadı
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.529 Makaleler 15 Çözümler 721 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2021 #22 enricoo dedi: Onu da denedim hocam olmadı. Genişletmek için tıkla... İşlemciniz Intel ise Hyper Threading kapatmayı deneyin. BIOS'a girmeniz lazım. BIOS'a girince Advanced > CPU Configuration > Hyper Threading gibi bir yerde olması lazım. Artı 0 Eksi
enricoo dedi: Onu da denedim hocam olmadı. Genişletmek için tıkla... İşlemciniz Intel ise Hyper Threading kapatmayı deneyin. BIOS'a girmeniz lazım. BIOS'a girince Advanced > CPU Configuration > Hyper Threading gibi bir yerde olması lazım.