The Witcher 2 menü bugu

Gravax06

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Selam arkadaşlar, az önce The Witcher 2 yüklemesi bitti ve oyuna girdim, başlangıçta kısa bir video vardı, izledim ve bitince menüye geldi. Ancak ne mouse çalışıyor ne de klavye. Sizce sorun nedir ?

Selam arkadaşlar, az önce The Witcher 2 yüklemesi bitti ve oyuna girdim, başlangıçta kısa bir video vardı, izledim ve bitince menüye geldi. Ancak ne mouse çalışıyor ne de klavye. Sizce sorun nedir ?
Ayarlarda hangi ayarlarda oynayabileceğiniz yazıyor. Otomatik olarak oyun kolu işaretlenmiş olabilir, kontrolcüye sahipseniz bir de öyle deneyin. Ya da YouTube'da yabancılar bunların sorunlarını çözüp paylaşıyorlar onlara da bakabilirsiniz.

Ayarlarda hangi ayarlarda oynayabileceğiniz yazıyor. Otomatik olarak oyun kolu işaretlenmiş olabilir, kontrolcüye sahipseniz bir de öyle deneyin. Ya da YouTube'da yabancılar bunların sorunlarını çözüp paylaşıyorlar onlara da bakabilirsiniz.
Hocam Youtube'de bulamadım videoyu, size zahmet atar mısınız ?
Witcher 2'nin oyun menüsünde mouse kullanılmıyordu diye hatırlıyorum, hiç emin değilim ama. Yön tuşlarını kullanarak menüde istediğini yapabilmen lazım.
Kullanılıyor, kullanılmaz olur mu. :D

Başka çözümler de baktım şimdi. Belgelerimden Witcher klasörüne girin, config klasöründe user.ini olacak. Onu açın ve "useMouseDamp" yazan yeri "useMouseDamp=true" şeklinde düzenleyip kaydedin.
Acaba gamepad özelliği mi açık, nereden anlıyacağım ?
Mouse.input satırının altına kendiniz ekleyip denediniz mi? Ben şu an telefonda olduğum için bakamıyorum.
Denemedim, hemen deneyeyim.
Mouse.input satırının altına kendiniz ekleyip denediniz mi? Ben şu an telefonda olduğum için bakamıyorum.
Maalesef olmadı hocam, oyun açılırken siyah ekranda artı işareti çıkıyor, sonra gidiyor. Acaba gamepad özelliği mi açık ?

Son düzenleme:
Maalesef olmadı hocam, oyun açılırken siyah ekranda artı işareti çıkıyor, sonra gidiyor. Acaba gamepad özelliği mi açık?
Ben de dün indirmiştim oyunu, fazla bilgim yok ancak başlangıçta açılan ekrandan ayarlara girip, ayarlarla oynamayı deneyebilirsiniz. Hiçbir çözüm olmazsa oyunu silip tekrar yükleyin. Veyahut belgelerim klasöründen Witcher 2 klasörünü komple silip, dosya bütünlüğünü doğrula yap diyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı