Çözüldü The Witcher 3 1920x1080P olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
3
Masaüstünde 1366x768P kullanıyorum çünkü 1920x1080 yaptığımda görüntü bulanıklaşıyor ve tam ekran olmuyor. Oyunlarda ise 1920x1080 yapıyorum, oyunun tam ekranını veriyor ancak Afterburner değerlerini tam göstermiyor, çok dert değil diye umursamadım.
Şimdi The Witcher'a geçtim ancak 1920x1080P olmuyor, Graphics yerinde yok, en fazla 1200 var o da daha bulanık zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam 2K yaptım hala 768P gözüküyor, bir şey değişir mi öyle kalsa? Çünkü yavaş yavaş vazgeçmek üzereyim bu işten. :/

Bir de son olarak belki biliyorsunuzdur, profil fotoğrafınızda Yennefer yengenin fotoğrafı var diye. :D
Ben önceden oyunu blood and wine ile oynamıştım arkadaşın hesabında. Şimdi ben normal olanı satın aldım diye yedeklediğim ve o kadar oynadığım dünyayı kabul etmiyor. Destination: Skellige görevinde bir world bulabilir miyim? Öyle bir site mi biliyor musunuz? Şimdiden teşekkürler.
Gerçekten çok enteresan çözünürlüğü kafasına göre ayarlaması. İlla ki bir yolu vardır. Bilen arkadaşlar çıkacaktır. Pes etmek yok. :) Yennefer benim oyun dünyasındaki tek aşkım. 😄 Ben hep kendim baştan oynayarak bitirdim Witcher'ı. Birçok kez bitirmişliğim var. Site bilmiyorum fakat kayıt dosyalarını paylaşanlar oluyordu. Bence en temizi baştan başlayarak, tadını çıkara çıkara oynayın. Kayıt dosyalarına bulaşmak, oyundan soğumanıza neden olur. Yanlışlıkla ana hikayenin sonunu öğrenmiş olursunuz. Birden fazla sonu olsa da, kendi seçimlerinizle nasıl bir sona gideceğinizi görmek daha hoş olur.
AMD ekran kartlarını bilmiyorum fakat Nvidia DSR yerine, AMD tarafında da VSR özelliği var. Bu özelliği açarak belki oyun içinden 1920x1080 çözünürlüğünü seçebilirsiniz. Dediğim özelliği nasıl açacağınızı bilmiyorsanız, Recep Baltaş'ın paylaşımı var. Linke tıklayarak bakabilirsiniz.

AMD ekran kartlarını bilmiyorum fakat Nvidia DSR yerine, AMD tarafında da VSR özelliği var. Bu özelliği açarak belki oyun içinden 1920x1080 çözünürlüğünü seçebilirsiniz. Dediğim özelliği nasıl açacağınızı bilmiyorsanız, Recep Baltaş'ın paylaşımı var. Linke tıklayarak bakabilirsiniz.
Konuda kullanılan Radeon yazılımı ile şimdiki çok farklı. Her yere baktım bulamadım ayarı maalesef. :(

Dosya Ekleri

• ss174.PNG
    ss174.PNG
    82,8 KB · Görüntüleme: 72
Konuda kullanılan Radeon yazılımı ile şimdiki çok farklı. Her yere baktım bulamadım ayarı maalesef. :(
Belgeler, The Witcher 3 dosyası içinde user.settings.bak diye bir dosya var. O dosyayı not defteri ile açıp, resolution kısmına "1920*1080" yazıp denediniz mi?

Edit: Yanlış söylemişim. Sadece user.settings olan dosyayı açıp, resolution kısmını "1920*1080" yapın. User.settings.bak dosyasını değil. Düz olan user.settings dosyasını.

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• ss175.PNG
    ss175.PNG
    3,3 KB · Görüntüleme: 69
Yaptım oyuna girdim, ondan sonra olmadı oyundan çıktım. Not defterine tekrar baktığımda 1024x768 yapmıştı tekrardan.

Teşekkürler yapıyorum hemen.
VSR ayarını yapmadan, dediğimi deneyin. Çünkü yanlış söyledim. Editleyerek düzelttim mesajı. Olmazsa VSR yolunu deneyebilirsiniz.

Normal user.settings'te denedim ancak yine eski çözünürlüğe atıp duruyordu, bende bak ve normali 1920x1080 yaptım, çözünürlük yerinde birçok seçenek geldi ancak 1920x1080 yine yoktu.

DSR açınca da oyuna 2K dahil bir çok çözünürlük geldi ancak yine 1080P yok. :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı