Çözüldü The Witcher 3 açılırken tepki vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

NumeriKarakter

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
Rtx 3050 Lattop Gpu
İşlemci
İntel Core i5 12450h
The Witcher 3 Steam üzerinden aldım yükledim ve açmaya çalıştığımda oyun hiçbir şey olmuyor ve çalışmaz hale geliyordu, C++ yükledim DirectX yükledim olmadı. Bana yardım edebilir misiniz?

Çözüm
The Witcher 3 kurulu olduğu dizinine gelip bin > x64 klasöründen witcher3.exe'sini açmayı denediniz mi? Bu da çalışmazsa x64_dx12 klasöründen açmayı deneyin.
Ekran kartı sürücüsü güncelle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle sakin ol, driverların güncel mi bunu kontrol et. Eğer sorun devam ediyorsa Steam üzerinden dosyaları doğrula yüksek ihtimal düzelecektir.
Hala düzelmez ise tekrar konuya mesaj yazmanı bekliyorum değerli sosyal üyesi.

Ekran kartı sürücüsü güncelle.

GeForce Experience üzerinden düzenli güncelliyorum.

Dosyaları doğrula.

Çok kez doğruladım.

Öncelikle sakin ol, driverların güncel mi bunu kontrol et. Eğer sorun devam ediyorsa Steam üzerinden dosyaları doğrula yüksek ihtimal düzelecektir.
Hala düzelmez ise tekrar konuya mesaj yazmanı bekliyorum değerli sosyal üyesi.

Sürücülerimi güncelledim ama hala sonuç yok maalesef.

Son düzenleme:
The Witcher 3 kurulu olduğu dizinine gelip bin > x64 klasöründen witcher3.exe'sini açmayı denediniz mi? Bu da çalışmazsa x64_dx12 klasöründen açmayı deneyin.

Çözüm
Rapor oluşturun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

EXE çalışmadığı için rapor oluşturamıyorum.

X64 klasöründeki mi açıldı? Ayrıca X64_DX12 klasöründeki de çalışıyor mu?

X64 ve X64_DX12 klasöründeki dosya açıldı oyunu oynayabiliyorum ama Steam'de oyunu oynadığım gözükmüyor ne yapacağım bilmiyorum?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı