P Pola_95 Femtopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 30 23 Şubat 2021 #1 The Witcher 3'de Ağacın kalbini öldürerek doğru mu yaptım? İnternette çocukların da öldüğü söyleniyor. O çocuklar bataklık köyünde olanlar mi?
The Witcher 3'de Ağacın kalbini öldürerek doğru mu yaptım? İnternette çocukların da öldüğü söyleniyor. O çocuklar bataklık köyünde olanlar mi?
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 23 Şubat 2021 #2 Yanlış hareket yaptın. Anna'yı kurtarmak için 5 tane çocuğu öldürdün. Evet, oradaki çocuklardı. Artı 0 Eksi
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.009 Makaleler 1 Çözümler 562 23 Şubat 2021 #3 jax teller fanboyu dedi: yanlış hareket yaptın. Anna'yı kurtarmak için 5 tane çocuğu öldürdün. Evet, oradaki çocuklardı. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan İlk defa duyuyorum çocukların öldüğünü, tam bir bilgi varsa atarsanız mutlu olurum. Artı 1 Eksi
jax teller fanboyu dedi: yanlış hareket yaptın. Anna'yı kurtarmak için 5 tane çocuğu öldürdün. Evet, oradaki çocuklardı. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan İlk defa duyuyorum çocukların öldüğünü, tam bir bilgi varsa atarsanız mutlu olurum.
XSamet06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 1.091 Çözümler 9 Yer Skellige 23 Şubat 2021 #4 Pola_95 dedi: The Witcher 3'de ağacın kalbini öldürerek doğru mu yaptım? İnternette çocukların da öldüğü söyleniyor. O çocuklar bataklık köyünde olanlar mi? Genişletmek için tıkla... Evet onları kocakarılar yedi diye biliyorum. Artı 1 Eksi
Pola_95 dedi: The Witcher 3'de ağacın kalbini öldürerek doğru mu yaptım? İnternette çocukların da öldüğü söyleniyor. O çocuklar bataklık köyünde olanlar mi? Genişletmek için tıkla... Evet onları kocakarılar yedi diye biliyorum.
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 23 Şubat 2021 #5 GFYT dedi: Sürprizbozan İlk defa duyuyorum çocukların öldüğünü, tam bir bilgi varsa atarsanız mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Nasıl bulabileceğimi bilmiyorum ama ağaçlık ruhu görevi sırasında ruhun kendisi zaten diyor. Çocukları kurtarınca Novigrad'da bir bakıcı öğretmene gidiyor. Artı 1 Eksi
GFYT dedi: Sürprizbozan İlk defa duyuyorum çocukların öldüğünü, tam bir bilgi varsa atarsanız mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Nasıl bulabileceğimi bilmiyorum ama ağaçlık ruhu görevi sırasında ruhun kendisi zaten diyor. Çocukları kurtarınca Novigrad'da bir bakıcı öğretmene gidiyor.
FurkanxdTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.608 Çözümler 8 23 Şubat 2021 #6 Sürprizbozan Ben de öldürmüştüm ama çocuk olayını falan bilmiyorum. Pek de umursamadım açıkçası. Artı 0 Eksi
A Ariana_05 Picopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 73 23 Şubat 2021 #7 jax teller fanboyu dedi: Yanlış hareket yaptın. Anna'yı kurtarmak için 5 tane çocuğu öldürdün. Evet, oradaki çocuklardı. Genişletmek için tıkla... Ben de diyalogları es geçmiştim o kısımda. Kaydı geri alma zamanı. Artı 0 Eksi
jax teller fanboyu dedi: Yanlış hareket yaptın. Anna'yı kurtarmak için 5 tane çocuğu öldürdün. Evet, oradaki çocuklardı. Genişletmek için tıkla... Ben de diyalogları es geçmiştim o kısımda. Kaydı geri alma zamanı.
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #8 Sürprizbozan Ağacı kurtarırsanız Baron'un karısı ölüyor. Öldürürseniz çocuklar ölüyor, Baron'un karısı yaşıyor. Artı 0 Eksi
Sürprizbozan Ağacı kurtarırsanız Baron'un karısı ölüyor. Öldürürseniz çocuklar ölüyor, Baron'un karısı yaşıyor.
XSamet06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 1.091 Çözümler 9 Yer Skellige 23 Şubat 2021 #9 Ariana_05 dedi: Ben de diyalogları es geçmiştim o kısımda. Kaydı geri alma zamanı. Genişletmek için tıkla... Orada çocukları ve Anna'yı kurtarabiliyorsun, kocakarılara gitmeden o ağacın kalbine gidip ruhu serbest bırakırsan Anna ve çocuklar hayatta kalıyor. Artı 0 Eksi
Ariana_05 dedi: Ben de diyalogları es geçmiştim o kısımda. Kaydı geri alma zamanı. Genişletmek için tıkla... Orada çocukları ve Anna'yı kurtarabiliyorsun, kocakarılara gitmeden o ağacın kalbine gidip ruhu serbest bırakırsan Anna ve çocuklar hayatta kalıyor.
JonnNorth Picopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 730 Yer USA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sniper 23 Şubat 2021 #10 İyi yaptın. Bende öyle yapmıştım. Artı 0 Eksi