Çözüldü The Witcher 3 ana görev geçilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

caprisun

Zeptopat
Daha fazla  
Witcher 3'te kont Reuven'in hazinesi görevinde Dijkstra'yı takip et kısmı başarısız gözüküyor bu adamı öldürdüm mü ne yaptım hiç hatırlamıyorum. Kendi kendine düzelir belki diye bu görevi atlayıp yan görevlerden devam ettim 1 hafta oldu ama düzelmedi. Başarısız görevler sanırım bir süre sonra sıfırlanıyor ama bu başarısız olarak da gözükmediği için böyle ortada kaldı. Bu 14 seviye görevi ben şu an 22 seviyeyim geriye dönüp sıfırlayacak durumum da yok. Ne yapmam gerekir bunun bir çözümü var mı? Ana görev olunca hikayeyi ilerletemiyorum şu an.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-02-24 012437.png
    Ekran görüntüsü 2024-02-24 012437.png
    916,2 KB · Görüntüleme: 1.101
  • Ekran görüntüsü 2024-02-24 012525.png
    Ekran görüntüsü 2024-02-24 012525.png
    2,3 MB · Görüntüleme: 275
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tam hatırlamıyorum ama hamamda herkesi kılıçtan geçirmiştim sebebi ona karşı çıktığım içindi sanırım. Onu da o esnada öldürmüş olabilirim. Benim gibi bu adamı öldüren herkes böyle buga mı girdi yani oyun şu an ilerlemiyor resmen :D Görev sıfırlanabilse bari
Hocam gece olunca bazı şeyleri karıştırmışım. Bu yazı çıktıktan sonra hamama gittin mi?
Tam hatırlamıyorum ama hamamda herkesi kılıçtan geçirmiştim sebebi ona karşı çıktığım içindi sanırım. Onu da o esnada öldürmüş olabilirim. Benim gibi bu adamı öldüren herkes böyle buga mı girdi yani oyun şu an ilerlemiyor resmen :D Görev sıfırlanabilse bari
Hocam gece olunca bazı şeyleri karıştırmışım. Bu yazı çıktıktan sonra hamama gittin mi?

Çözüm
Hocam adamı öldürmüş olamazsın , merak etme.
Başarısız olarak gözükme sebebini ona bağlamıştım ama galiba sadece o an adamı takip etmedim diye başarısız gözükmüş. Valla oldu herhalde adamı buldum şu an. Haritada çıkmıyordu ama yine de önce hamama gitmem gerekiyormuş. Sağolasın hocam az daha oyun buga girdi diye support'a mail atacaktım

Başarısız olarak gözükme sebebini ona bağlamıştım ama galiba sadece o an adamı takip etmedim diye başarısız gözükmüş. Valla oldu herhalde adamı buldum şu an. Haritada çıkmıyordu ama yine de önce hamama gitmem gerekiyormuş. Sağolasın hocam az daha oyun buga girdi diye support'a mail atacaktım
İyi eğlenceler hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı