Witcher 3'te ilk başladığımızda üstümüzde standart bir zırh seti oluyordu (görselini bırakacağım). Bu zırh çok hoşuma gidiyor. Olay şu, ben farklı bir zırh giysem bile üstümde bu zırhın görünmesini istiyorum, yani AC Odyssey mantığı gibi. Aslında bu zırhı giymeyeceğim ama görüntü olarak oynarken bu gözükecek, umarım anlatabilmişimdir. Böyle bir mod bulunuyor mu? Teşekkürler.
Öyle bir mod var mı bilmiyorum ama emin ol bu zırhtan çok daha iyi gözüken 1 2 tane zırh var.
Şahsen ben o zırhları görünce bir daha başlangıç zırhına bakamaz oldum .
Maalesef hocam. Öyle bir mod yok. Ama gerçekten o zırh hoş gözüküyor. Dilerseniz zırhın özelliklerini zırhçılarda yükseltebilirsiniz. En azından daha güçlü bir zırh olur.
Oyundaki tüm eşyaların seviyesini oyuncunun seviyesine ölçekleyen bir mod var. Yani hoşuna giden zırh veya kılıçları seviyesi düşük diye kullanamama derdini çözüyor. Denemek istersen diye mod sayfasının bağlantısını bırakayım. Item Levels Normalized
Maalesef hocam. Öyle bir mod yok. Ama gerçekten o zırh hoş gözüküyor. Dilerseniz zırhın özelliklerini zırhçılarda yükseltebilirsiniz. En azından daha güçlü bir zırh olur.
Benim için bir şey imal et seçeneğini seçiyorum ben. Çoğu zırhçılarda o zırh bulunuyor. Gerekli olan malzemeleri alıp zırhı satın alıyorum. Böylece özellikleri daha iyi oluyor hocam.
İlk DLC'de bu zırhın seviye 39 versiyonu var oyunda ilerleyince onu kullanabilirsin ayrıca öyle çok ta bi olayı yok zırhın oyunda açıkcası sırf şekil diye Kurt Okulu zırh setini tamamlayıncaya kadar onla oynadım ben.