The Witcher 3 bitince ne yapılmalı?

İki DLC de çok güzel. Ben önce yan görevleri bitir derim. Sonra Hearts of Stone. Benim Witcher 3 oynadığım zamanlar çok güzel zamanlarımdı. Bilgisayarımı yeni almıştım, okul güzeldi, hayatım güzeldi. Her oyunun başından kalkışımda o ilk oynadığım zamanları özlüyorum. Benim için yeri ayrı.

İki DLC de çok güzel. Ben önce yan görevleri bitir derim. Sonra Hearts of Stone. Benim Witcher 3 oynadığım zamanlar çok güzel zamanlarımdı. Bilgisayarımı yeni almıştım, okul güzeldi, hayatım güzeldi. Her oyunun başından kalkışımda o ilk oynadığım zamanları özlüyorum. Benim için yeri ayrı.

Ben The Witcher 3 aldığım zaman oyun çıktığı zaman yıl 2015 Ti. Yıllar boyunca Steam kütüphanesinde durdu. Burada bana içinizden küfür etmeden önce :D maalesef ben bu oyunu pandemi döneminde oynadım. Şimdi domates, patates bana fırlatabilirsiniz.:DSenin gibi gamer olmaz olsun diye beddua edebilirsiniz.:D

Yakında RTX destekli, kaplamaları iyileştirilmiş Witcher 3 update'i çıkacak. Hayatınızın hatasını yapmışsınız hemen bitirerek. Neyse sağlık olsun :)
Elimdeki bilgisayarı satıp Xbox Series X'i alabilirsem direk almayı düşünüyorum. Bilgisayarda bile grafikleri atmosferi çok etkiledi. RTX'le ayrı güzel olur.
Ben The Witcher 3 aldığım zaman oyun çıktığı zaman yıl 2015 Ti. Yıllar boyunca Steam kütüphanesinde durdu. Burada bana içinizden küfür etmeden önce :D maalesef ben bu oyunu pandemi döneminde oynadım. Şimdi domates, patates bana fırlatabilirsiniz.:DSenin gibi gamer olmaz olsun diye beddua edebilirsiniz.:D
Ben de ilk aldığımda yıl 2018di. Ben de geç oynadım yani. 🙂

Aynısını bende yaşamıştım The Witcher 3 bitirince. Sonrasında oldukça ön yargılı olarak yaklaştığım Assassin's Creed Odyssey oyununa bir şans vermiştim. The Witcher 3 kalitesinde olmasa da The Witcher 3 sonrasında birazda olsa beni tatmin etmişti açıkçası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı