The Witcher 3 bittikten sonraki boşluk

Ben 250 saat gömmüşüm çok severek oynadım ama aklımın almadığı şey insanların yaşadığı alana hemen yakın yaratıklar. Bazı bölümlerde iç içeler adeta. Özellikler baştaki bölümlerde vardı bu durum. Yaşam alanlarından azıcık daha uzak olsalar akla mantığa yatacak ta

AC Odyssey izleyerek bitirmiştim ben de -oyunu oynadım diye yalan söylemiştim eskiden helal edin hakkınızı - ve boşluğa düşmüştüm. Sonraki gün o boşluk geçmişti tabii. Oynayarak bitirseydim belki bu daha da uzun sürecekti. Evet, hikayeli oyunların böyle bir sıkıntısı var eğer oyuna çok bağlanırsak bittikten sonra sanki yaşamımızın bir parçasıymış da eksilmiş gibi boşluk oluşuyor. Witcher 3'ün yerini doldurmak için bir oyun arıyorsanız bu oyunu deneyin derim.

Evet bende de öyle oldu yan karakterlere başlayınca neyse ki geçti o boşluk.

Ben de once AC Origins sonrasinda AC Odyssey oynamistim Origins cabuk bitmisti ama AC Odyssey + Fate Of Atlantis i her yerini karis karis gezip tam iki ayda bitirdim oldukca zevkliydi ama Witcher kadar aklimda kalan surukleyici bir hikaye ve karakter olmadi iki oyunda da ama Boslukta kalan Witcher severler icin bir teselli araci kesinlikle

DLC'leri de bitirdikten AC oyunlarına bakmayı düşünüyorum.

Ana hikâyeden daha fazla zevk alırsınız DLC'lerde.

Umarım birkaç gün içinde DLC'lere başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…