The Witcher 3 çiğ et nasıl pişirilir?

oyans

Femtopat
Daha fazla  
The Witcher 3'ü 2 kere bitirdim ama hala şu çiğ et nasıl pişiyor bilmiyorum. İnternette saçma sapan videolar var. Hatta pişip pişmediğini bile bilmiyorum. Bilgisi olan cevap verebilir mi nasıl yapıldığı hakkında?

The Witcher 3'ü 2 kere bitirdim ama hala şu çiğ et nasıl pişiyor bilmiyorum. İnternette saçma sapan videolar var. Hatta pişip pişmediğini bile bilmiyorum. Bilgisi olan cevap verebilir mi nasıl yapıldığı hakkında?

Sanırım oyunda böyle bir mekanik yok ama bazı modlar sayesinde bu yapılabiliyor.

Pişirmene gerek yok. Canın azaldıysa, kolay modda oynarken meditasyon yaparak can doldurabilirsin.

The Witcher dizisini izlerseniz eğer, Geralt’ın çevreyi araştırırken, cesetler üzerinden bilgi almak istediğinde etlerini de çiğ olarak yediğini görürsünüz. Geralt eti pişirmeye gerek duymuyor yani, oyunda da pişme mekaniği yoktur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı