The Witcher 3 de %7 bitirilmiş save dosyası

Keşke oyuna güncelleme getirseler, kaç senedir aynı tas aynı hamam herşey aynı bence oyunla ilgilenselerdi Netflix filmi zamanı ilk zamanlarındaki satış miktarını geçerlerdi hatta 2'ye bile katlarlardı.
Eğer Triss veyahut Yennefer'la romance yapmadıysanız ve iyi sonu elde ettiyseniz. Blood and Wine sonunda Ciri'yi görebiliyorsunuz.
Evet Ciri'yi görmek için yapmıştım ikisinide tavlamıştım handa bizi zincirliyor ikiside Dandelion kurtarıyor Utanç verici ama Ciri sadece ağacın orda tünüyor tüm gün orda üzücü arada bi diyalog falan açılsa bari

şu sauna görevinde skjall ile cirinin hikayesinin daha fazlasını isterdim. Çok kısa sürdü ve direk vahşi av savaşçıları geldi
Keşke, Ciri'ye de Geralt kadar olmasa da küçük bir romance sistemi yapılabilirdi bence.
Ben direkt hiç romance işine girmemiştim ikisiyle ilişkiye girmek yerine.

Eğer Triss veyahut Yennefer'la romance yapmadıysanız ve iyi sonu elde ettiyseniz. Blood and Wine sonunda Ciri'yi görebiliyorsunuz.

Hocam oyunun sonunda Geralt, Cirinin babasına Ciri öldü dedi. Sonr Ciriye "zirael" diye kılıç yaptırdı. Orada kılıcı verdi ve oyun bitti. Benim demek istediğim Ciri ile serbest takılmak, beraber at sürmek vb.

Keşke, Ciri'ye de Geralt kadar olmasa da küçük bir romance sistemi yapılabilirdi bence.
Bence Ciri'ye romance çıkarmamaları mantıklı çünkü Witcher 4 gelmeyecek çünkü Geraltın hikayesi bitti. Ciri için yeni bir hikaye başlayacak ve orda bol bol Ciri ile ilgili romanceler görücez 5 sene sonra.
Hocam oyunun sonunda Geralt, Cirinin babasına Ciri öldü dedi. Sonr Ciriye "zirael" diye kılıç yaptırdı. Orada kılıcı verdi ve oyun bitti. Benim demek istediğim Ciri ile serbest takılmak, beraber at sürmek vb.
Aynen öyle, ben ilk yapışımda Witcher yaptım Ciri'yi ikincisinde imparatoriçe oldu hiç kötü sonla karşılaşmadım karşılaşsam ağlardım her halde çünkü ilk oynayışımda Ciri'nin öldüğünü falan sandım gözlerim dolmuştu.

Ben de dün ağlayacak gibi oldum. Geralt kılıç yaptırdı hatıra diye sandım. Direk kınıma taktım kılıcı, sonra hana gidince kimi göreyim Ciri. O kadar mutlu oldum ki.

Ben Ciri'yi oynayacağımızı düşünmüyorum. Bence Geralt'la beraber Ciri'nin de hikâyesi sona erdi.
Keşke, Skyrim'deki gibi yoldaşlık sistemi olabilirdi belki. Zaten modlar var ama modları tercih etmiyorum pek.
Redditte böyle bir konu açılmıştı Ciri biseksüel herhalde öyle bir duyum geldi kulağıma Homofobik falan değilim ama lütfen Witcher4'e Ciri ile bir kadın "romance" gelmesin
Eğer Witcher 4'te Ciri olursa %100 kadınlarla romance olacaktır. Ciri'nin kadınlara ilgisi üzerinde durulan bir nokta çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…