The Witcher 3 DLC paketiyle birlikte mi alınmalı?

Arkadaşlar merhaba. Yurtta kaldığım için beni idare edebilecek, zaman geçirebileceğim offline bir oyun arıyorum. Steam Hallowen indirimlerinde The Witcher 3 almayı düşünüyorum. Arkadaşlarım Game Of The Year Edition almamı öneriyor. Malum öğrenciyim ve oyuna şu anda çok fazla para yatıramıyorum. DLC'leri sonradan alsam da bayağı pahalıya gelecek. Kararsız kaldım, oyunu oynayan arkadaşlar tavsiyede bulunabilirlerse memnun olurum. GOTY sürümü oyunun yanında Blood and Wine ve Hearts of Stone paketlerini içeriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu 3 kez bitirmiş biri olarak ve kitaplarını da bitirmiş biri olarak, yaklaşık 300 saat oynama süresi olan birisi olarak, kesinlikle DLC'lerle birlikte almanı öneririm. Hearts of Stone pek uzun değil ama Blood and Wine takriben 50 saatlik oynama süresi daha katıyor ve bana göre oyunun en güzel sonu bu ek pakette.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı