The Witcher 3 DLC paketleri alınır mı?

Sıradan bir DLC değil. The Witcher 3.5 olmuş. Bence alınır. Her iki DLC de güzel severek bitirdim. Bu oyun indirime giren bir oyun aceleniz yoksa indirimi bekleyerek alın.

Evet indirimde almayı düşünüyorum 250 TL'yi ne kadar hak eden bir oyun olsa da durumum el vermiyor maalesef.

Epic Games'te Complete Edition şu an 22 TL. Sırf Steam'den olsun diye fazla fiyat ödemek saçmalık olur.

Evet öyle fakat Epic Games'i sadece Witcher için kullanmak istemiyorum tüm oyunlarım Steam'de benimkisi biraz üşengeçlik.

W3 DLC'leri çok ayrı seviyedir. Hele Blood and Wine oyuna yepyeni ve mükemmel bir map daha getiriyor. Kesinlikle alınır.

Steam'den The Witcher 3 alacağım, sizce DLC'leri de alınır mı? İlkbahar indiriminde durumum olmadığı için alamadım. Sizce tahmini ne zaman indirime girer tekrardan?

İndirimler de tüm DLC'ler dahil 12 liraya almıştım oyunu. Bence alınır. Çünkü ana oyun bitince bir şey kalmıyor oyunda. Boş boş gezersin sadece. Ama DLC'ler ekstra oyun süresini uzatıyor ayrıca DLC'nin birinde.
sana ev bağ bahçe falan veriyorlar istediğin gibi dizayn edebiliyorsun. Çok iyi mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…