Yani, evet. Olur da bi' ara tekrar oynarsanız bu sefer ikisine de yürümeyin."Bi' dahaki sefer" derken tekrar mı oynamam gerek?
Öyle, aynen. Bundan sonra konsol komutuyla vs. de düzeltebileceğiniz bi' durum değil, bi' dahaki sefere artık...
İkisine de yürümezsin be...![]()
Bidaha falan oynamam kim ugraşacak yapcak bişe yokÖyle, aynen. Bundan sonra konsol komutuyla vs. de düzeltebileceğiniz bi' durum değil, bi' dahaki sefere artık...
Yani, evet. Olur da bi' ara tekrar oynarsanız bu sefer ikisine de yürümeyin.
@eymen723
Triss'le olmak istiyorsanız Novigrad'tayken "A Matter of Life and Death" (Ölüm Kalım Meselesi) görevinde balodayken Triss'i öpüp, "Now or Never" (Ya Şimdi Ya Hiç) görevinin sonunda "Benimle kal" ve "Seni seviyorum" diyaloglarını seçin. Deniz feneri sahnesi yaşarsanız Triss'le ilişkiniz olmuş demektir.
Yennefer'la olmak için de Skellige'deyken "The Last Wish" (Son Dilek) görevinin sonunda gemide otururken "Ben de hâlâ seni seviyorum" demeniz yeterli.
Öyle, aynen. Bundan sonra konsol komutuyla vs. de düzeltebileceğiniz bi' durum değil, bi' dahaki sefere artık...
Yani, evet. Olur da bi' ara tekrar oynarsanız bu sefer ikisine de yürümeyin.
@eymen723
Triss'le olmak istiyorsanız Novigrad'tayken "A Matter of Life and Death" (Ölüm Kalım Meselesi) görevinde balodayken Triss'i öpüp, "Now or Never" (Ya Şimdi Ya Hiç) görevinin sonunda "Benimle kal" ve "Seni seviyorum" diyaloglarını seçin. Deniz feneri sahnesi yaşarsanız Triss'le ilişkiniz olmuş demektir.
Yennefer'la olmak için de Skellige'deyken "The Last Wish" (Son Dilek) görevinin sonunda gemide otururken "Ben de hâlâ seni seviyorum" demeniz yeterli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.