The Witcher 3 GPS waypoint'e yol tarifi yapmıyor

• Konuyu başlatan mojo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.213

mojo

Hectopat
Daha fazla  
Witcher 3'te bir yere gitmek istiyorum mesela, haritada seçiyorum ama bana hala ana görevin yol tarifini gösteriyor seçtiğim yerin değil. Acaba bunu düzeltmenin yolu var mı? Bir de yol tarifi bazen sapıtıyor ormanın ortasından falan götürüyor, başka oynayanlarda da oldu mu yoksa bende oluşan bir hata mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazen ana göreve giderken yolda yan görev çıkınca kabul ettiğin de seni direkt yan göreve gönderebiliyor. O yüzden hangi görevin işaretli olduğuna dikkat edin. Siz hangi görevi işaretlerseniz o görev aktif olur.

Bazen ana göreve giderken yolda yan görev çıkınca kabul ettiğin de seni direkt yan göreve gönderebiliyor. O yüzden hangi görevin işaretli olduğuna dikkat edin. Siz hangi görevi işaretlerseniz o görev aktif olur.
Peki ben haritada bir nokta işaretliyip oraya gitmek istiyorum ama waypoint o noktaya gitmiyor ve görev işareti tamamen kaldırılmıyor, yani illa ki bir tane görev işaretli olmak zorunda gibi oluyor bu yüzden de işaretlediğim yerin waypointi gelmiyor. Yani oyunun kendisi mi böyle yoksa ben mekaniğini mi çözemedim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı