The Witcher 3 hangi kadın karakter daha iyi?

Şu anda çığırtkan kontratını tamamladım, ormandaki jenny görevini yaptıktan sonra Triss'e gideceğim. Hocam bu tamamen kişisel bir konu. Lore'da doğru/yanlış diyebileceğimiz bir karakter yok. Keyfinizin kahyası ne isterse onu seçin. Ama ikisini beraber götürmeye çalışırsanız sürpriz yapıyorlar

Ikisini ayni anda yurutemiyorsunuz. Bir sure sonra anlayip küsüyorlar.
Evet o sonu istemediğim için bir tanesini seçmek istiyorum, görevlerde falan birlikte olma ihtimalimin daha çok olduğu daha fazla ara sahnesi olan karaktere gelişim katacak olanı seçmek istiyorum

Ikisini ayni anda yurutemiyorsunuz. Bir sure sonra anlayip küsüyorlar.
Sürprizbozan yapmayın be hocam. Arkadaş oynasın görsün.

Hocama katılıyorum Witcher evreni bana gerçek hayatta yaşamadığım bir sürü tecrübeyi yaşatmıştı gerçekten.
Ahahhaa Yenneferda köle olmayı, Trisste ise evinin hanimiyle sohbet etmeyi mi öğrendiniz sizde hocam.

Hocama katılıyorum Witcher evreni bana gerçek hayatta yaşamadığım bir sürü tecrübeyi yaşatmıştı gerçekten.
İkisini aynı anda götürmek gibi mi hocam

Trissle olan sahneler yeterli mi sizce hocam görevler falan

Ben kararımı böyle vermiştim.

O yüzden zevkinize göre seçeceksiniz.

Edit: Bu arada kimse Shani'den söz etmiyor. Shani'ciler nerede?

İkisini aynı anda götürmek gibi mi hocam

Triss'le olan sahneler yeterli mi sizce hocam görevler falan.

Hocam inanın hiç bilmiyorum. Ben en başında keira'cıydım. Çok tatlı kadındı, Geralt deyip deyip nazlanıyordu ama talihsiz bir olay oldu. O yüzden yastayım şu anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…