The Witcher 3 hangi kadın karakter daha iyi?

Şu anda çığırtkan kontratını tamamladım, ormandaki jenny görevini yaptıktan sonra Triss'e gideceğim. Hocam bu tamamen kişisel bir konu. Lore'da doğru/yanlış diyebileceğimiz bir karakter yok. Keyfinizin kahyası ne isterse onu seçin. Ama ikisini beraber götürmeye çalışırsanız sürpriz yapıyorlar :)

Ikisini ayni anda yurutemiyorsunuz. Bir sure sonra anlayip küsüyorlar.
Sürprizbozan yapmayın be hocam. Arkadaş oynasın görsün.

Hocama katılıyorum 😃 Witcher evreni bana gerçek hayatta yaşamadığım bir sürü tecrübeyi yaşatmıştı gerçekten.
Ahahhaa Yenneferda köle olmayı, Trisste ise evinin hanimiyle sohbet etmeyi mi öğrendiniz sizde hocam.

Hocama katılıyorum 😃 Witcher evreni bana gerçek hayatta yaşamadığım bir sürü tecrübeyi yaşatmıştı gerçekten.
İkisini aynı anda götürmek gibi mi hocam 😃

Şu anda çığırtkan kontratını tamamladım, ormandaki jenny görevini yaptıktan sonra Triss'e gideceğim. Hocam bu tamamen kişisel bir konu. Lore'da doğru/yanlış diyebileceğimiz bir karakter yok. Keyfinizin kahyası ne isterse onu seçin. Ama ikisini beraber götürmeye çalışırsanız sürpriz yapıyorlar :)
Trissle olan sahneler yeterli mi sizce hocam görevler falan

Ben kararımı böyle vermiştim.
1690832997233.png

O yüzden zevkinize göre seçeceksiniz.

Edit: Bu arada kimse Shani'den söz etmiyor. Shani'ciler nerede?

İkisini aynı anda götürmek gibi mi hocam 😃

Triss'le olan sahneler yeterli mi sizce hocam görevler falan.

Hocam inanın hiç bilmiyorum. Ben en başında keira'cıydım. Çok tatlı kadındı, Geralt deyip deyip nazlanıyordu ama talihsiz bir olay oldu. O yüzden yastayım şu anda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı