The Witcher 3 hikaye modundaki Görevlerin Yüksek Level İstemesi

muhtesemalper

Kilopat
Katılım
28 Temmuz 2015
Mesajlar
38
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Witcher 3'te şu an yapmaya çalıştığım görev için gerekli olan seviye 16 yazıyor fakat ben 6 levelim. Mesela ''Efsunger hislerini kullanarak Ciri'nin odasını ara'' adı görevde önerilen level 5miş fakat ben onu da bitirmemişim. Şimdi ben oynadığım şekilde devam edeyim mi yoksa hikayeye baştan mı başlayayım ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Burada yeniden başlaman için bir sebep yokki. Oyunun senin leveline göre verdiği görevleri yap. İlan tahtalarindan kontrat toplayıp levelinin yettiklerini yap daha sonra 16 level veya daha üst level olunca o göreve devam edersin
 
Yan görevleri yapıp seviye yükseltmek şart. Bir tavsiye: yan görevlerin hepsini bitirip ana görevlere devam edersen işin çok daha kolay olur. Mesela White Orchard şehrinin görevlerini bitirmeden çıkma o şehirden.
 
Yan görevlerde ana görevler kadar zevkli ve merak uyandırıyor açıkcası. Sadece seviye yükseltme ile kalmayıp teçhizatlarını da (zırhlarını , kılıçlarını vb.) geliştirmen ve daha efektif olmalarını sağlamak için rün taşları kullanmalısın. Karakterini ve diğer unsurları geliştirmeden ana hikayede ilerlemen çok çok zor açıkcası.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı