The Witcher 3 hikâyeyi anlamak için ne yapmak gerekli?

Epicfeno

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, forumda birisi ilk iki oyunu oynarsan 3. oyunun hikayesini anlarsın demişti. Şu iki videoyu izlersem sonra The Witcher 3'e başlasam hikâyeyi anlar mıyım?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ben birinci oyunun hikayesini bu videodan izleyip ikinci oyunu oynamıştım. Size de aynısını tavsiye ederim. İlk oyun katlanılmaz derecede kötü ama ikinci oyun gayet iyidir.

Merhaba arkadaşlar, forumda birisi ilk iki oyunu oynarsan 3. oyunun hikayesini anlarsın demişti. Şu iki videoyu izlersem sonra The Witcher 3'e başlasam hikâyeyi anlar mıyım?

Kendine ait kitapları var oradan okuyarak daha iyi anlarsınız ve evet videolardan da anlayabilirsiniz.

Ben bu 2 videoyu izleyip oyunu oynamıştım yine bir şeyler anlayabiliyorsun ama kesinlikle en azından 2. oyunu bitirip sonra 3. oyuna başlamanı tavsiye ederim. 1. oyunun hem grafikleri/oynanışı pek iyi değil hem de 3. oyunla direkt bağlantısı yok. Ama 2. oyun hem güzel hem de 3. oyunla direkt bağlantılı.(2. oyunun bittiği yerde 3. oyun başlıyor)

Fakat ilk oyun grafiksel ve mekaniksel anlamda yılımıza göre çok eski sıkılabilir onun yerine 2. oyunu oynasın sonra 3. oyunu.
Olabilirde hocam grafiğin kötü olması oynanmasına engel değil ki gayet keyifli. Mekaniksel sorun yok, sadece kombat sistemi kötü ve sıkıcı. Yoksa oyun en gerçekçi Witcher evrenini yansıtıyor.

Olabilirde hocam grafiğin kötü olması oynanmasına engel değil ki gayet keyifli. Mekaniksel sorun yok, sadece kombat sistemi kötü ve sıkıcı. Yoksa oyun en gerçekçi Witcher evrenini yansıtıyor.

Hocam sizin için gayet eğlenceli belki arkadaş açısından olmayacak bunları da göz önünde bulundurursa daha memnun bir şekilde oynar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı