barella Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 396 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #1 The Witcher 3'de kurt adamı alt etmem lazım fakat ne yaptıysam olmuyor. Zihnini kontrol edip vuruyorum sonra can basıyor diğer türlü daha zor vuruyorum ve yine can basıyor canı dolmadan nasıl yenerim?
The Witcher 3'de kurt adamı alt etmem lazım fakat ne yaptıysam olmuyor. Zihnini kontrol edip vuruyorum sonra can basıyor diğer türlü daha zor vuruyorum ve yine can basıyor canı dolmadan nasıl yenerim?
tk.ydn Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 549 24 Nisan 2024 #2 Oyunu oynamadım ama Uncharted oynarken yayıncılardan nasıl olduğunu izliyordum öyle yapabilirsin. Artı 0 Eksi
6 642286 Centipat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 440 Çözümler 4 24 Nisan 2024 #3 Yanlış hatırlamıyorsam kurt adam iksiri olması gerek. Onu kılıcına sürünce daha çok hasar alıyordu ama net emin değilim yıllar oldu. Artı 0 Eksi
Yanlış hatırlamıyorsam kurt adam iksiri olması gerek. Onu kılıcına sürünce daha çok hasar alıyordu ama net emin değilim yıllar oldu.
KS KS barella Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 396 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #4 tk.ydn dedi: Oyunu oynamadım ama Uncharted oynarken yayıncılardan nasıl olduğunu izliyordum öyle yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... denedim ama alt edemiyorum can fazla basıyor Artı 0 Eksi
tk.ydn dedi: Oyunu oynamadım ama Uncharted oynarken yayıncılardan nasıl olduğunu izliyordum öyle yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... denedim ama alt edemiyorum can fazla basıyor
TatarBekir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 2 Yer Muğla/Gaziantep Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 16 R7 7840HS RTX4060 Ryzen 3 3100 ASUS A320M-F ASUS GTX 1650S XPG Gammix 8 GB DDR4 Adata 512 GB SSD Corsair Carbide SPEC-05 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2024 #5 Geç o bölümü ben yapmadım hikayeden bir kaybım olmadı açıkçası kurtadam yağı mı ne vardı onu kullanırsan rahat öldürüyorsun. Artı 0 Eksi
Geç o bölümü ben yapmadım hikayeden bir kaybım olmadı açıkçası kurtadam yağı mı ne vardı onu kullanırsan rahat öldürüyorsun.
KS KS barella Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 396 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #6 642286 dedi: Yanlış hatırlamıyorsam kurt adam iksiri olması gerek. Onu kılıcına sürünce daha çok hasar alıyordu ama net emin değilim yıllar oldu. Genişletmek için tıkla... öyle şeyler okudum da videolarda hiç kullanmıyorlar TatarBekir dedi: Geç o bölümü ben yapmadım hikayeden bir kaybım olmadı açıkçası kurtadam yağı mı ne vardı onu kullanırsan rahat öldürüyorsun. Genişletmek için tıkla... geçemiyorum başka görev seçeneği yok Artı 0 Eksi
642286 dedi: Yanlış hatırlamıyorsam kurt adam iksiri olması gerek. Onu kılıcına sürünce daha çok hasar alıyordu ama net emin değilim yıllar oldu. Genişletmek için tıkla... öyle şeyler okudum da videolarda hiç kullanmıyorlar TatarBekir dedi: Geç o bölümü ben yapmadım hikayeden bir kaybım olmadı açıkçası kurtadam yağı mı ne vardı onu kullanırsan rahat öldürüyorsun. Genişletmek için tıkla... geçemiyorum başka görev seçeneği yok
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.482 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 24 Nisan 2024 #7 Full dodge atman lazım. Artı 0 Eksi
KS KS barella Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 396 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #8 SHYAH dedi: Full dodge atman lazım. Genişletmek için tıkla... yapıyorum da can basıyor Artı 0 Eksi
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.482 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 24 Nisan 2024 #9 barella dedi: yapıyorum da can basıyor Genişletmek için tıkla... Underleveled olabilir misin? Görevin istediği seviye ile senin seviyene bir bak. Artı 0 Eksi
barella dedi: yapıyorum da can basıyor Genişletmek için tıkla... Underleveled olabilir misin? Görevin istediği seviye ile senin seviyene bir bak.
KS KS barella Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 396 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #10 SHYAH dedi: Underleveled olabilir misin? Görevin istediği seviye ile senin seviyene bir bak. Genişletmek için tıkla... nerden bakıcam Artı 0 Eksi
SHYAH dedi: Underleveled olabilir misin? Görevin istediği seviye ile senin seviyene bir bak. Genişletmek için tıkla... nerden bakıcam