Witcher 3 Geçemediğim Kurt Adam Görevi

Dostlar, görüntüler bunlar; 20200406235218_1.jpg 20200406235219_1.jpg 20200406235219_2.jpg 20200406235222_1.jpg
Oyun belli aralıklarla oto kayıt alıyor. O kayıtlara bakıp en yakın tarihtekine geri dönebilirsiniz. Ayrıca kendiniz de bol bol ayrı kayıt almayı unutmayın. Witcher için illa kayıtlar almak gerekiyor. Görevler kısmını açıp, görevin ismini söyler misiniz? Hangi görev olduğunu bilip, çözüm önermemiz daha yararlı olur. Zaten büyük ihtimal benim dediğim görevi yapıyorsunuz, yine de garanti olsun. Görevden çıkmanız gerekmez ayrıca. Sadece görevler kısmına gelip başka bir görevi aktif etmeniz yeterli. Aktif ettiğiniz göreve yönelirsiniz.
Dostum, neden ben ayrıca kayıt almalıyım?

Sizin bu seviyede burada olmamanız gerekiyor. :) Yanlış ilerlemişsiniz. Yapabileceğiniz en iyi çözüm, menüyü açıp, oyun yükle kısmından bir önceki kaydı açmanız olur. Hatta mümkünse Skellige'ye gitmeden önceki kayıtlarınızdan açarak devam edin. Yaptığınız diğer görevler de gitmiş olacak fakat daha sağlıklı olarak hikayeye devam edersiniz. Biraz aceleci davranmışsınız. Ayrıca görüyorum ki sol altta hiç iksir kullanmıyorsunuz. Onlara da önem göstermeniz gerekir.

Sizin bu seviyede burada olmamanız gerekiyor. :) Yanlış ilerlemişsiniz. Yapabileceğiniz en iyi çözüm, menüyü açıp, oyun yükle kısmından bir önceki kayıdı açmanız olur. Hatta mümkünse Skellige'ye gitmeden önceki kayıtlarınızdan açarak devam edin. Yaptığınız diğer görevler de gitmiş olacak fakat daha sağlıklı olarak hikayeye devam edersiniz. Biraz aceleci davranmışsınız.
Ben ne gösterdiyse onu yaptım. Neden böyle oldu? İksirleri kullandım birkaç kez. Sanırım onları hiç sevmedim. Bizim Gerald' ın damarlarını çıkartıyor.

Ben ne gösterdiyse onu yaptım. Neden böyle oldu?
Büyük ihtimal oyunun görevlerini gösteren menüyü açmadan devam etmişsiniz, o da sizi otomatik olarak ana hikaye görevlerine yönlendirmiş. Yapmanız gereken çok iş vardı, Skellige'ye gitmeden önce.
Yüksek level/güçlü görev yapmaya çalışmışsın dostum. @WTC arkadaşımızın dediği gibi kaydı geri al normal hikayeden ilerle yanlışlıkla yan görev veya DLC eklentili bir görev almışsın sanırım.
Direk Yennefer ile olan ana hikaye görevi bu. Spoiler vermek istemiyorum. Aslında hiç yan görevlere bakmadan, düm düz olarak ana hikayeden gitmiş arkadaş. :)

Büyük ihtimal oyunun görevlerini gösteren menüyü açmadan devam etmişsiniz, o da sizi otomatik olarak ana hikaye görevlerine yönlendirmiş. Yapmanız gereken çok iş vardı, Skellige'ye gitmeden önce.
Mesela ben öncesinde bir cadı ile karşılaştım ama bunda hiç karşılaşmadım. ( Bir ara korsan olarak denedim, orada.)

Direk Yennefer ile olan ana hikaye görevi bu. Spoiler vermek istemiyorum. Aslında hiç yan görevlere bakmadan, düm düz olarak ana hikayeden gitmiş arkadaş. :)
Zaten ana hikayeden gidilmez mi? Yan görevler işi kolaylaştırmak için değil mi?
Yüksek level/güçlü görev yapmaya çalışmışsın dostum. @WTC arkadaşımızın dediği gibi kaydı geri al normal hikayeden ilerle yanlışlıkla yan görev veya DLC eklentili bir görev almışsın sanırım.

Başka bir yol yok mu? Dediğim gibi, ben ne gösterildiyse onu yaptım.

Mesela ben öncesinde bir cadı ile karşılaştım ama bunda hiç karşılaşmadım. ( Bir ara korsan olarak denedim, orada.)

Zaten ana hikayeden gidilmez mi? Yan görevler işi kolaylaştırmak için değil mi?
Bu oyunda olay öyle işlemiyor. Mümkün olduğunca bütün yan görevleri ve verilen canavar avı kontratlarını yapmak gerekiyor. Bunların sonucunda gelişim sağlıyorsunuz. Aksi takdirde leveliniz yapacağınız görevlerin çok altında kalabilir. Youtube üzerinden rehberlere bakmanızı tavsiye ederim. Atladığınız çok şey var. Witcher düz olarak ana hikayeden gidilecek bir oyun değil. Yan görevleri olsun, canavar avı kontratları olsun, başlı başına onlarda bir hikaye.

Not: Eğer üşenmem diyorsanız, size tavsiyem oyuna sıfırdan başlamanız ve her şeyi detaylıca tadını çıkararak yapmanız.

Bu oyunda olay öyle işlemiyor. Mümkün olduğunca bütün yan görevleri ve verilen canavar avı kontratlarını yapmak gerekiyor. Bunların sonucunda gelişim sağlıyorsunuz. Aksi takdirde leveliniz yapacağınız görevlerin çok altında kalabilir. Youtube üzerinden rehberlere bakmanızı tavsiye ederim. Atladığınız çok şey var. Witcher düz olarak ana hikayeden gidilecek bir oyun değil. Yan görevleri olsun, canavar avı kontratları olsun, başlı başına onlarda bir hikaye.
Bütün kaydı sileyim o zaman?

Yıllar önce oynamıştım, anılar canlandı... Skellige'de harita açarken yenileme özelliğine sahip bir grup yaratık vardı ve bir sandığı mı ne koruyorlardı. Dedim ben buraya dalarım ve tabi ki hüsran olmuştu. 😅 Igni'de çok sağlam değildi ama kafaya koymuştum... Bilmem kaç saatlik uğraşım sonunda yendim bunları ve cidden çok kaliteli bir kılıç çıkmıştı 😅

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı