Ahmetli Cübbe Hoca
Kilopat
Fakat benim karşıma Yennefer' dan başka kimse gelmedi?Buna yanıt veremem maalesef. Meraklanıp, oynayın bitirin.![]()
Fakat benim karşıma Yennefer' dan başka kimse gelmedi?Buna yanıt veremem maalesef. Meraklanıp, oynayın bitirin.![]()
Çünkü oyunu yanlış olarak oynamışsınız, bilmeden. Bu yüzden sıfırdan oynayın. Ana görevleri yapmak için hiç bir zaman acele etmeyin. Sürekli olarak kontratları ve yan görevleri yapmayı tercih edin. Mümkün olduğunca soru işaretlerini keşfedin. En son yapacağınız iş ana görevlerden gitmek olsun.Benim karşıma sadece Yennefer geldi.
Bana şu normal gidişatı anlatır mısın?Çünkü oyunu yanlış olarak oynamışsınız, bilmeden. Bu yüzden sıfırdan oynayın. Ana görevleri yapmak için hiç bir zaman acele etmeyin. Sürekli olarak kontratları ve yan görevleri yapmayı tercih edin. Mümkün olduğunca soru işaretlerini keşfedin. En son yapacağınız iş ana görevlerden gitmek olsun.
Biraz daha soru sorarsanız, bütün hikayeyi dökeceğim önünüze. Spoiler havuzu olacak.Bana şu normal gidişatı anlatır mısın?
Kayıtları nasıl sileyim?Biraz daha soru sorarsanız, bütün hikayeyi dökeceğim önünüze. Spoiler havuzu olacak.Daha ne diyebilirim ki? Bütün tavsiyeleri verdim. Youtube üzerinden rehberlere bakın. Ana görevler mümkün olduğunca en son yapılacak. Yan görevler, soru işaretleri keşfi ve canavar avı kontratları önceliğiniz olacak.
Silmenize gerek yok. Direkt ana menüye dönerek, yeni oyuna başla diyebilirsiniz.Kayıtları nasıl sileyim?
İleride karışıklık olursa?Silmenize gerek yok. Direkt ana menüye dönerek, yeni oyuna başla diyebilirsiniz.
Olmaz.İleride karışıklık olursa?
Peki. Sağolun.Olmaz.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.