The Witcher 3 Mini İnceleme

pardon da oyunu Leş gibi oynamısin. yan görevlere girmeden, haritayı keşfetmeden, 35 saatte hiç bir şeyi yorumlayamazsin bu oyunda m detay içinde yüzen oyunda odun gibi ilerlemişon...

pardon da oyunu Leş gibi oynamısin. yan görevlere girmeden, haritayı keşfetmeden, 35 saatte hiç bir şeyi yorumlayamazsin bu oyunda m detay içinde yüzen oyunda odun gibi ilerlemişon...
Evet çünkü mekanikleri beni çok yordu ve keşfetmek istediğim şeyler ilgimi çekmedi. Bu oyuncudan oyuncuya değişir. Ben hayatımdan bir 100 saat veremem bu oyuna. Oyun kötü demiyorum sadece kötü yanlarını ekledim.
Witcher 3'ün mekaniklerine kötü denmiş
Kötü çünkü

doğru kötü mekanikleri. çok sığ bir süre sonra aynı düşmanlara kaç saldır kaç saldıra dönüyor iş

Geralt Witcher olduğu için duygusuz mekanige katılıyorum kötü ancak bütün ana görevleri bütün yan görevleri ve hearts of stone paketini oynayan biri olarak söylüyorum bug var ama ben senin anlattığım kadar bug ile karşılaşmadım senden çok daha fazla oynamama rağmen ve hiçbiri oyunnkapattiracak kadar büyük bug değildi.Bu arada kitapları okuduğum için de olabilir ama ben Geralt ile bag kurdum ne insanlar kadar hassas ne de anlatılan Witcher lar kadar duygusuz ki bence oyunda duygusuz witcher yoktu bu arada oyunun yan görevleri çok güzel keşke yapsaymissin.Ama senin tercihin tabu

Son düzenleme:
Oyunun gıcığı banaymış sanırım. Geralt'a kılıcını çektirene kadar saçlarımı yolmuşluğum var.

Tek bir oyunda 260 saat gömdüm.Bir ara ng yapmayı düşünüyorum.Görevler ve hikaye filan bitmese +1k saat oynardım.260. saatte dlc'ler dahil yapılacak herşeyi yapmıştım,sağda solda gwent oynamak ve at sürmek için giriyorum arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…