Çözüldü Sürprizbozan The Witcher 3 morkvarg görevinde ne yapılmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

VerBakimAKDO

Hectopat
Daha fazla  
Bu görevdeyim, öldürme veya yardım etme seçenekleri var. Hangisi yapılmalı?

Dosya Ekleri

• resim_2025-04-12_105828985.png
    resim_2025-04-12_105828985.png
    2,2 MB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uğraşmak isterseniz yardım edebilirsiniz. Ben duygusallık yapıp yardım etmiştim. Öldürürseniz görev orada biter.
Herifin işlemediği günah yok. Çocuk, bebek, hamile ne bulduysa katletmiş.
Çok önemli olmayan bir yan görev. Kendisine yardım ettikten sonra bile arkasından gidip vurarak öldürebilirsin. Eğer hiç uğraşmadan öldürmek istersen onu öldürdükten sonra düşen eti elemanı 2. kere öldürdüğünde ona yediriyorsun bu sayede ölüyor. Yardım etmekle uğraşma değmez bu elemana.
Ben hem yardım ettim hem de öldürdüm ikisinden de para kazandım.( canlandirdiktan hemen sonda morkvarg kaçarken öldürdüm)

Uğraşmak isterseniz yardım edebilirsiniz. Ben duygusallık yapıp yardım etmiştim. Öldürürseniz görev orada biter.
Çok önemli olmayan bir yan görev. Kendisine yardım ettikten sonra bile arkasından gidip vurarak öldürebilirsin. Eğer hiç uğraşmadan öldürmek istersen onu öldürdükten sonra düşen eti elemanı 2. kere öldürdüğünde ona yediriyorsun bu sayede ölüyor. Yardım etmekle uğraşma değmez bu elemana.

Çözüm
Yanlış hatırlamıyorsam kendince haklı bir sebebi vardı. Lanetini çözmeye çalışıyordu her ne kadar yanlış yol ile yapsa da. Bilmiyorum o an acıdım ona.
Lanetlenme sebebi zaten bu dediğim şeyleri yapması. Kendisini kurtardığımız zaman bile intikam alacağından bahsediyordu diye hatırlıyorum. İflah olmaz elemanın teki sağ bırakmak yanlış olur.

Ana görev değil miydi bu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı