kadirck123 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 14 7 Ocak 2022 #1 Seviyem 30. Mutajen lazım acayip şekilde. İnterneten baktım nereden kasılır falan, meditasyon yapıp canavar kesiyorlar sürekli. Ben meditasyon yaptığımda yaratıklar çıkmıyor. 4-5 gün yaptığımda oldu. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2022
Seviyem 30. Mutajen lazım acayip şekilde. İnterneten baktım nereden kasılır falan, meditasyon yapıp canavar kesiyorlar sürekli. Ben meditasyon yaptığımda yaratıklar çıkmıyor. 4-5 gün yaptığımda oldu. Nasıl çözebilirim?
H Heberiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2018 Mesajlar 1.831 Makaleler 3 Çözümler 3 7 Ocak 2022 #2 Yaratıkların inlerini bomba ile patlatıyor musunuz? Patlatmazsanız genelde spawn olurlar. Artı 3 Eksi
KS KS kadirck123 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 14 7 Ocak 2022 #3 Heberiu dedi: Yaratıkların inlerini bomba ile patlatıyor musunuz? Patlatmazsanız genelde spawn olurlar. Genişletmek için tıkla... Yaratık inlerin civarında yapmıyorum tam olarak nasıl yapmam gerektiğini anlatır mısınız? Artı 0 Eksi
Heberiu dedi: Yaratıkların inlerini bomba ile patlatıyor musunuz? Patlatmazsanız genelde spawn olurlar. Genişletmek için tıkla... Yaratık inlerin civarında yapmıyorum tam olarak nasıl yapmam gerektiğini anlatır mısınız?
H Heberiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2018 Mesajlar 1.831 Makaleler 3 Çözümler 3 7 Ocak 2022 #4 Bildiğin yuvanın önünü temizledikten sonra orada meditasyon yapın, meditasyon yarıda kesilip canavar çıkıyor. Artı 0 Eksi
Bildiğin yuvanın önünü temizledikten sonra orada meditasyon yapın, meditasyon yarıda kesilip canavar çıkıyor.