The Witcher 3 nasıl oynanmalı?

Forever61

Hectopat
The Witcher 3 nasıl oynanmalı? Daha oyunun başındaki görevlerde bile kurtlardan vb. Yaratıklardan tek yiyorum. Nasıl seviye atlayabilirm? Daha önce hiç RPG oyunu oynamadım.

Ana hikayeden devam edin biraz kurtlardan tek yememeye başladığınız zaman kurtları öldürün, oyunun başında level atlaması birazcık daha zor kontrat yerine normal yan görevleri yapabilirsiniz işte yok karımı bul falan.

Ben hikayesi ve atmosferi için oynuyorum. Genel olarak görevlerde zorlandığım olmuyor. Ama bazı görevler var, tekte gidebiliyorum. Onlar için biraz gelişmek şart. Yan görevleri tavsiye ederim. Hem ödülleri hem de kazandırdığı deneyimle işe yarıyorlar. Özellikle deneyim. Hangi yaratığın nasıl saldırdığını bilmek cidden işe yarıyor.

Seviyeye çok takılma. Sen farkında olmadan artacaktır zaten seviyen. Tek yeme kısmına gelince, oyunun mekaniklerine alışınca her şey çözülecek zaten. Alışma süresi var. Bir de yeteneklerinizi bol bol kullanın.

Alışana kadar zorluk ayarını en düşük seviyede tut.
Büyü işaretlerini sık sık kullan. Mesela bodosloma dalacağın zaman mutlaka Quen'i aktif et. Bu sayede tek vuruşta hasar almıyorsun. Eğer hasarı yüksek bir yaratıksa alt ve boşluk gibi tuşlarla sağ ve sola sıyrıl. Bu sayede yaratık veya düşman isabet edemez. İsabet edemediği tam o sırada kılıcınla darbeyi indireceksin ve hemen geri çıkacaksın hafif. Sonra o tekrar atağa geçtiğinde aynısı gibi sıyrılacaksın ve sıyrılır sıyrılmaz bir darbe daha indireceksin. Eğer kalabalık bir ortamsa Quen aç.

Sersemletmek için Axii işaretini de kullanabilirsin. Bunlar sana taarruz için zaman kazandırır. Yağ ve iksir de kullanabilirsin. Sadece ana hikâyeden gitme, level atlamak için bazen yan görevler de yap.

Artı -1 Eksi
Ben hikayesi ve atmosferi için oynuyorum. Genel olarak görevlerde zorlandığım olmuyor. Ama bazı görevler var, tekte gidebiliyorum. Onlar için biraz gelişmek şart. Yan görevleri tavsiye ederim. Hem ödülleri hem de kazandırdığı deneyimle işe yarıyorlar.
Ben daha bugün 2.kez bitirdim. Zor ve Yeni Oyun+'ta. Canım çıktı yemin ediyorum. Zorda oynarken ne kadar güçlü olursanız olun düzgün oynamazsanız tek yiyorsunuz. Örneğin Lambert'la Kaer Morhen'de devin tekiyle kapışırken güçlüyüm bir şey yapamaz dedim. Quen'imi deldi tek yedim.

Ben daha bugün 2.kez bitirdim. Zor ve Yeni Oyun+'ta. Canım çıktı yemin ediyorum. Zorda oynarken ne kadar güçlü olursanız olun düzgün oynamazsanız tek yiyorsunuz. Örneğin Lambert'la Kaer Morhen'de devin tekiyle kapışırken güçlüyüm bir şey yapamaz dedim. Quen'imi deldi tek yedim.
Her şeye rağmen güzel oyundur. Sınavlardan sonra bir daha başlayayım en iyisi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı