Ben daha bugün 2.kez bitirdim. Zor ve Yeni Oyun+'ta. Canım çıktı yemin ediyorum. Zorda oynarken ne kadar güçlü olursanız olun düzgün oynamazsanız tek yiyorsunuz. Örneğin Lambert'la Kaer Morhen'de devin tekiyle kapışırken güçlüyüm bir şey yapamaz dedim. Quen'imi deldi tek yedim.Ben hikayesi ve atmosferi için oynuyorum. Genel olarak görevlerde zorlandığım olmuyor. Ama bazı görevler var, tekte gidebiliyorum. Onlar için biraz gelişmek şart. Yan görevleri tavsiye ederim. Hem ödülleri hem de kazandırdığı deneyimle işe yarıyorlar.
Her şeye rağmen güzel oyundur. Sınavlardan sonra bir daha başlayayım en iyisi.Ben daha bugün 2.kez bitirdim. Zor ve Yeni Oyun+'ta. Canım çıktı yemin ediyorum. Zorda oynarken ne kadar güçlü olursanız olun düzgün oynamazsanız tek yiyorsunuz. Örneğin Lambert'la Kaer Morhen'de devin tekiyle kapışırken güçlüyüm bir şey yapamaz dedim. Quen'imi deldi tek yedim.
Ana hikayede ilerle ve level sistemine göre görevleri kontratları yap sorun kalmaz.The Witcher 3 nasıl oynanmalı? Daha oyunun başındaki görevlerde bile kurtlardan vb. Yaratıklardan tek yiyorum. Nasıl seviye atlayabilirm? Daha önce hiç RPG oyunu oynamadım.
Ben oyunlardan yan görevleri yaparak zevk alıyorum. Gelişmek istiyorsan yan görev yapmalısın.Ana hikayede ilerle ve level sistemine göre görevleri kontratları yap sorun kalmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.