The Witcher 3 neden mi "balon?"

Witcher 3 kendi türüyle kıyaslandığında oldukça iyi bir oyundur. Açıkçası ben bu oyuna baktığımda bir eksik ve gedik bile göremiyorum. Belki seçimlerimiz hikayeye daha etkili olabilirdi ve 1. ile 2. oyundaki seçimlerimizde 3. oyuna aktarıldığında daha net farklar görebilirdik. Bunların dışında bu oyunu kötüleyen gerçekten bu türü sevmiyordur. Yani iki tür insanı anlayamam Cyberpunk seven insan ve Witcher 3 sevmeyen insan.

Bence RPG türüne geçiş yapmak isteyenler veya düşünenler için mükemmel bir oyun. Ben de Witcher 3 ile RPG türüne giriş yapmıştım ve bayağı sarmıştı oyun beni. Tabii ne kadar direk 3. oyundan giriş yaparak hata yapsam da sonradan 2. oyunu oynayıp Save aktarımı ile tekrardan başladım 3. oyuna.

Açıkcası bitirene kadar oynadım, tüm yan görevler ve hazineler dahil, en az 300 saat olmuştur sanırım, bu oyunun amacı farklı arkadaşlar, ben oyunu açtığımda yakınlarıma dizimi izliyorum diyordum, çünkü oyundan çok diziye benziyor çok fazla konuşma sahnesi var, görevlerin zorluğu zaten seviyene oranlı olduğundan bir iki denemede yapamadığın görev olmuyor, sürekli bir macera var ama heyecanı düşük.
Ben açıkcası oyunları kategorize ediyorum bu oyun diziseverlerin oyunu, RDR2 sanatseverlerin oyunudur. Oyunda olması gereken en önemli unsur olan heyecan vericilik ve zorlayıcılık bu oyunlarda maalesef yok. O yüzden çok güzel oyundur ve değerinin çok üzerinde şişirildi.

Bu oyunu yaklaşık 200 saat oynadım tüm yan görevleri, kontratları, soru işaretlerini bitirdim oyun bence harika ancak oyunun ana senaryosu abartıldığı kadar iyi değil, kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın ama abartıldığı kadar iyi bir konu yok. Hatta ben DLC'leri oynarken ana senaryoya göre daha çok keyif aldım özellikle Blood and Wine DLC'si çok güzel.

The Witcher 3'ü yükledi:

• Sistemi kaldırmadı/mod yükleyemedi;
    Ya oyun bug dolu. Sürekli hata veriyor. Grafikler berbat. Optimizasyon yok bir kere, optimizasyon.
  • Oynamayı beceremedi;
    Ya bu oyunu da çok abarttılar. Bir yerden sonra sıkıyor. Bence balon bu oyun.

Eki Görüntüle 812423
Gtafikleri göreceli olabilir ama optimizasyon nasıl berbat utanmasa benim intel hd graphics li laptop da çalışacak.
Açıkcası bitirene kadar oynadım, tüm yan görevler ve hazineler dahil, en az 300 saat olmuştur sanırım, bu oyunun amacı farklı arkadaşlar, ben oyunu açtığımda yakınlarıma dizimi izliyorum diyordum, çünkü oyundan çok diziye benziyor çok fazla konuşma sahnesi var, görevlerin zorluğu zaten seviyene oranlı olduğundan bir iki denemede yapamadığın görev olmuyor, sürekli bir macera var ama heyecanı düşük.
Ben açıkcası oyunları kategorize ediyorum bu oyun diziseverlerin oyunu, RDR2 sanatseverlerin oyunudur. Oyunda olması gereken en önemli unsur olan heyecan vericilik ve zorlayıcılık bu oyunlarda maalesef yok. O yüzden çok güzel oyundur ve değerinin çok üzerinde şişirildi.
Witcher 3'ü sadece ana görevleri yaparak bir daha oynayın ama bölüm içinde ana görevden sapmayın yada en zor moda getir.

Bu oyunu yaklaşık 200 saat oynadım tüm yan görevleri, kontratları, soru işaretlerini bitirdim oyun bence harika ancak oyunun ana senaryosu abartıldığı kadar iyi değil, kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın ama abartıldığı kadar iyi bir konu yok. Hatta ben DLC'leri oynarken ana senaryoya göre daha çok keyif aldım özellikle Blood and Wine DLC'si çok güzel.
Bence ana senaryosu abartıldığı kadar iyi. DLC'lerin senaryosu abartılandan daha iyi. Her iki DLC de mükemmel ama dediğin gibi BaW çok farklı bir seviye. Mekan olsun, senaryo olsun, karakterler olsun çoğu RPG oyunuyla tek başına karşılaşabilecek bir DLC.

Konuyu açan kişinin Witcher goygoycusu ve eleştirilmesine/beğenilmemesine katlanamayan biri olduğu açık. Ben de Witcher serisini özellikle 3.oyunu çok abartılı buluyorum. Bir oyunu eleştirenleri hedef alıp böyle bir konu açmanız çok saçma. Neyse sizin gibi düşünen bir kitle var ve sizi olduğunuz gibi kabul ettik biz. Aynen devam edin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı