İnceleme The Witcher 3 Next Gen

Yazık olmuş bu update benim için tekrar bitirme şansıydı demek ki sistemimiz şu an için oynamak için yetersiz ama 1 aya hallederler diye tahmin ediyorum çıkmamış gibi davranacağız artık

İyi anlamdamı söylediniz kötü anlamda mı?

Hocam bu arada hikayeyi anlamak için önceki serileri oynama gerek var mı?
Evet var, aman özet videosu izleyeyim falan demeyin. Bir şekilde ilk 2 oyunu bitirmeden başlarsanız 3’e çok şey kaçırır, anlamazsınız.

Oyunun cidden bu kadar FPS düşürecek kadar bir yenilik yok ki RX 5600XT Ryzen 5 5600 sistemde güncelleme gelmeden once 100+ üstü FPS alıyorken şimdi yine aynı ayarlarda 50-70 arası gidip geliyor oyuna FSR eklenmiş açınca bir katkısı olmuyor FPS değişmiyor bir türlü.

Sanırım bende eski sürüme doneceğim.

Hocam alacağım kış indirimleri başladığındada, direkt 3. oyundan mı başlayayım yoksa 1 ve 2. seriyi de oynamama gerek var mı?

1'in oynanışının çok kötü olduğu söyleniyor diye oynamadım hiç. 2 eski olmasına rağmen gayet iyi bence. Hatta 3'le kapışabilir. 1'in hikayesini YouTube'dan falan iyice öğrenin, 2'yi tavsiye ederim. Oynamasanız da olur. Yeter ki hikayesini bilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…