Slolden Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 346 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #1 Witcher 3 için fotoğraf modu kurmaya çalışıyorum ancak başarılı olamıyorum bilen biri varsa bana anlatabilir mi?
Witcher 3 için fotoğraf modu kurmaya çalışıyorum ancak başarılı olamıyorum bilen biri varsa bana anlatabilir mi?
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.117 Çözümler 9 25 Şubat 2021 #2 @Lyrinx hocam siz biliyor musunuz? Artı 0 Eksi
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.871 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 25 Şubat 2021 #3 Photo mod dediğin Free Cam ise, bunu kurabilirsin. Freecam and Debug Console for 1.32 Patch This is the injected freedom and debug console enabler for the new 1.32 Patch. www.nexusmods.com "The Witcher 3 - bin - x64" Buraya atacaksın dosyayı. Oyuna girdiğinde F1 ile Free Cam açılıyor. Shift ile hızlandırıyorsun. Konsolu ise ê tuşu ile açıyorsun. Artı 0 Eksi
Photo mod dediğin Free Cam ise, bunu kurabilirsin. Freecam and Debug Console for 1.32 Patch This is the injected freedom and debug console enabler for the new 1.32 Patch. www.nexusmods.com "The Witcher 3 - bin - x64" Buraya atacaksın dosyayı. Oyuna girdiğinde F1 ile Free Cam açılıyor. Shift ile hızlandırıyorsun. Konsolu ise ê tuşu ile açıyorsun.
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 25 Şubat 2021 #4 Graiden dedi: @Lyrinx hocam siz biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet, biliyorum. Modları manuel kurmak yerine Witcher 3 Mod Manager ile otomatik olarak kurmasını öneririm, hem daha kolay, hem de modların çakışma yapma oranı azalıyor. Kendim de kullanıyorum ve memnunum. Artı 0 Eksi
Graiden dedi: @Lyrinx hocam siz biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet, biliyorum. Modları manuel kurmak yerine Witcher 3 Mod Manager ile otomatik olarak kurmasını öneririm, hem daha kolay, hem de modların çakışma yapma oranı azalıyor. Kendim de kullanıyorum ve memnunum.