The Witcher 3 Rün yazıcısı

kadirbe2

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bilen bilir Hearts of Ston DLC'si içinde Rün yazıcısı diye biri var birkaç görevini yaparak ve 30.000 kron vererek açılıyor burası. Ben burayı açmıştım ama rünlere, gliflere falan tam hakim olmadığım için teçhizatıma bir upgrade yapmamıştım ilk zamanlar. Sonra ben bunu unutup NG+ a başladım şu an kayıtlara dönmek dışında oraya ulaşmam mümkün mü?

Arkadaşlar, bilen bilir Hearts of Ston DLC'si içinde Rün yazıcısı diye biri var birkaç görevini yaparak ve 30.000 kron vererek açılıyor burası. Ben burayı açmıştım ama rünlere, gliflere falan tam hakim olmadığım için teçhizatıma bir upgrade yapmamıştım ilk zamanlar. Sonra ben bunu unutup NG+ a başladım şu an kayıtlara dönmek dışında oraya ulaşmam mümkün mü?
Merhabalar. Evet, ulaşabilirsiniz. Rün yazıcısının yanına ben de uğramıştım. Fakat yeterli paraya sahip olsam da o kadar parayı herife vermeye elim gitmedi. Bu yüzden çok gerekli olmadığını da düşünüp gitmiştim. Velen'deki rün yazıcısının yerine bir gidin. Orada olacaktır. Büyük ihtimalle de tekrar görevleri yapmak veya para harcamak zorunda olmayacaksınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı