- Makaleler
- 1
Yeteneklerin kapalı diye savaşlar akıcı gelmiyor olabilir oyunu hileyle bitir demiyorum gelişmek için yardımcı olarak trainer kullan savaşlar zevk verdiğinde de trainer'ı bırak.
Daha fazla oynamanız gerekiyor. Witcher evreni hakkında herhangi bir bilginiz yoksa ve direkt olarak 3. oyundan başladıysanız bu şekilde hissetmeniz normal. Geralt of Rivia hakkında daha fazla bilgi edinip, evreni birazcık daha keşfederseniz keyif alacağınıza inanıyorum. Millet Witcher 3'ü inanılmaz övüyor, bu sizin oyuna karşı olan beklentinizi yükseltmiş olabilir.
Bu bir zevk meselesi ben oynarken acayip haz alıyorum belirli aralıklar da tekrar başlayıp bitiriyorum(7-8 ay da bir) beni oyun adeta içine çekiyor kendi evrenine hikayesi mekanikleri vuruş hisleri seçim hakları beni oyuna bağlayan faktörler
İşte ne biliyim şöyle ödülleri var şu kadar popüler olmuş herkes çok övmüş vs. ben neden sevmedim sevme arkadaşım herkes kırmızıyı, maviyi, acıyı, ekşiyi sevecek diye bir şey yok ki adı üstüne bu zevkler kişiseldir sana hitap etmiyor demek ki.
Bence Bağzı şeyler abartılıyor. o yüzden bu hale geliyor. Beklentiyi karşılayamayınca sonuç bu oluyor.
Online oyun bağımlısı arkadaşlar bilir.
Knight- Silkroad-Metin2 ci tayfa çok iyi bilir. Adam grafiklerine yapısına hasta olmuştur.
Yıl 2000'ler nasılda zaman geçti üstünden ama hala yaşayanları var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.