The Witcher 3 Steam Kayıp Uygulama Dosyası

ZabeWorld

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,bir sorun ile karşılaştım ve bu sorun bir kere iki kere olmadı en son üçüncü oyunumda başıma geldi ve bende dayanamadım. Sorunum şu ki steam de The Witcher 3 aldım ve yükledim ancak şöyle bir sorun var ki kayıp uygulama hatası diyor ve en az yedi kere doğruladım.

Bundan önce darksouls 2:the scholar of the first sin de ve Reign Of Kings de başıma geldi. Steam oyun dosylarına baktığımda oyunlar birkaç belli başlı dosyadan oluşuyor ve kurulu değiller. Örneğin benim için en önemlisi olan The Witcher 3:Wild Hunt'da ''_CommonRedist'',''ARTBOOK'',''ARTWORK'',''content'',''DLC'',''MAP'',''SOUNDTRACK'',''WALLPAPERS'' olarak ayrılmış durumda ve ''_CommonRedist'' dosyasında DirectX dosyası var ve bu dosyanın içi bir çok .rar dolu. Ne yapacağımı bilmiyorum yaklaşık 140TL çöpe gitti resmen eğer bilen biri varsa lütfen yardım etsin

NOT:eek:yunları silip tekrar yükledim.
NOT2:Darksouls 2 :scholar of the first sin normalde 20-25gb olmasına rağmen ben steamde 123mb indiriyorum.

Adsız.png
Adsız2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı