Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #1 The Witcher 3'te burada ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2021
ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.925 Makaleler 18 Çözümler 43 Yer Şemdinli, Hakkari 25 Mart 2021 #11 Lyrinx dedi: Evreni bilmiyorsan anlamaman normal, hemen bir örnek vereyim; Orijinal Çeviride Geralt: Yarım asırdır yollardayız Vesemir. (Yanlış Çeviri) Gönüllü Çeviride Geralt: Yarım yıldır yollardayız Vesemir. (Doğru Çeviri) Genişletmek için tıkla... Hiç dikkatimi çekmedi böyle bir hata. Ki yanlış hatırlamıyorsam "asır" değil de "yıl" olarak geçiyordu. 2 kere oynadım ve "asır" yazdığını hatırlamıyorum. Yoksa ben de 6-9 ay kadar yolda olduklarını biliyorum. Artı 0 Eksi
Lyrinx dedi: Evreni bilmiyorsan anlamaman normal, hemen bir örnek vereyim; Orijinal Çeviride Geralt: Yarım asırdır yollardayız Vesemir. (Yanlış Çeviri) Gönüllü Çeviride Geralt: Yarım yıldır yollardayız Vesemir. (Doğru Çeviri) Genişletmek için tıkla... Hiç dikkatimi çekmedi böyle bir hata. Ki yanlış hatırlamıyorsam "asır" değil de "yıl" olarak geçiyordu. 2 kere oynadım ve "asır" yazdığını hatırlamıyorum. Yoksa ben de 6-9 ay kadar yolda olduklarını biliyorum.