The Witcher 3 Tepki Vermiyor

SepticEye

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba

Witcher 3 84 saat oynamış bulunmaktayım ancak ilk kez bugün bu hatayı aldım. Oyuna steam üzerinden giriyorum oynaya tıklıyorum ve hiç tepki vermiyor oyun görev yöneticisinde biraz duruyor ve sonra yok oluyor ekran kartım güncel aklıma çözüm gelmedi bende rapor oluşturdum buyrun.

Logfile.rar

• Önce oyuna dosya bütünlüğü doğrulaması yap.
  • Sorun devam ederse ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldır zira raporda D3D ile ilgili kısımlar mevcut.
  • Sorun devam ederse Windows 10'a geçmeni isteyeceğim, 8.1 için destek vermiyoruz, sorun 8.1 kaynaklı da olabilir.
8.1 Sürümü destekliyor o kadar eski değil Recep abi sorunsuz oynayan gördüm Windows 7 de.

Güncellenmiyor demedim, güncelleme almıyor demedim nerenden çıkardın? Senin yazına göre tüm Windows sürümlerinde sorun var.
Konuyu nereye çekiyorsun. Windows 8.1 güncelleme alıyor'mu? Windows 10 da kursa sorun olur diyorsun. Bende sana Windows un en son sürümünün sürekli olarak güncellendiğini söylüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı