Merhaba. Bu Steam indiriminden faydalanıp The Witcher 3'ü satın aldım. Seslendirme olarak Türkçe yoktu ama alt yazı olarak Türkçe vardı. Ayarlar-Language kısmına girdiğimde sadece subtittles seçeneği çıkıyor, diğerlerine baktığımda altında alt yazı dili olarak Türkçe ayarlayabiliyorsun. Steam'dan oyun dosyalarını doğrula dedim. 1 dosya doğrulanmadı ve yeniden indirilecek dedi ama hala aynı. Oyundan hiçbir şey anlamıyorum, konuşmalarda İngilizcemin yettiği kadar bir şey seçiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Oyun içerisindeyken dili değiştiremezsiniz. Tekrar ediyorum ana menüye dönüp değiştirin.
Ana menüde; karşınıza bu şekilde çıkacak.Türkçe için bu ayarları yapın.
Siz oyun içinde değiştirmeye çalıştığınız için göremiyorsunuz.
Oyun içerisindeyken dili değiştiremezsiniz. Tekrar ediyorum ana menüye dönüp değiştirin.
Ana menüde; karşınıza bu şekilde çıkacak.Türkçe için bu ayarları yapın.
Ana menüde; karşınıza bu şekilde çıkacak. Türkçe için bu ayarları yapın. Eki Görüntüle 1047478
Ana menüde; karşınıza bu şekilde çıkacak. Türkçe için bu ayarları yapın. Eki Görüntüle 1047478