Çözüldü The Witcher 3 Türkçe alt yazıyı aktifleştirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EsadO

Hectopat
Merhaba. Bu Steam indiriminden faydalanıp The Witcher 3'ü satın aldım. Seslendirme olarak Türkçe yoktu ama alt yazı olarak Türkçe vardı. Ayarlar-Language kısmına girdiğimde sadece subtittles seçeneği çıkıyor, diğerlerine baktığımda altında alt yazı dili olarak Türkçe ayarlayabiliyorsun. Steam'dan oyun dosyalarını doğrula dedim. 1 dosya doğrulanmadı ve yeniden indirilecek dedi ama hala aynı. Oyundan hiçbir şey anlamıyorum, konuşmalarda İngilizcemin yettiği kadar bir şey seçiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Çözüm
Oyun içerisindeyken dili değiştiremezsiniz. Tekrar ediyorum ana menüye dönüp değiştirin.
Ana menüde; karşınıza bu şekilde çıkacak.Türkçe için bu ayarları yapın.
Ekran Görüntüsü - 2021-05-30 10-58-03.png

Siz oyun içinde değiştirmeye çalıştığınız için göremiyorsunuz.

Oyun içinde;
Ekran Görüntüsü - 2021-05-30 10-59-05.png
Açılmıyor zaten. Açmaya çalıştım fakat sadece subtittles seçeneği var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu dener misiniz?

Oyun içerisindeyken dili değiştiremezsiniz. Tekrar ediyorum ana menüye dönüp değiştirin.
Ana menüde; karşınıza bu şekilde çıkacak. Türkçe için bu ayarları yapın.
Eki Görüntüle 1047478

Oyun içinde;
Eki Görüntüle 1047477

Teşekkürler, oldu.

Ana menüde; karşınıza bu şekilde çıkacak. Türkçe için bu ayarları yapın.
Eki Görüntüle 1047478

Oyun içinde;
Eki Görüntüle 1047477

Bir şey söylemek istiyorum, internette bulamadım. Şu an kuyu başındaki şeytan görevindeyim ve bir kuyuya atladım fakat çıkamıyorum. Nasıl çıkabilirim?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı