Yok hocam uçuyor. Ama deyemiyorum.Aslında yerde gibi duruyor fotoğrafta ama sanırım perspektif.
Bana dediyseniz yok. Oyunda dolusuyla bug var. Hiçbiri şaşırtmıyor artık.Resim var mı hocam?
Oynanışa etki etmediği sürece çok problem yok. Ama Geralt kafayı yiyor bazen.Bana dediyseniz yok. Oyunda dolusuyla bug var. Hiçbiri şaşırtmıyor artık.
Bug değil, tasarım fakat bazı evler yamuk. Temelini yamuk atmışlar, oynarken başımı dödürüp midemi bulandırıyordu sırf o yüzden oyunu sildim.Oynanışa etki etmediği sürece çok problem yok. Ama Geralt kafayı yiyor bazen.
Oynanışa etki edeni de çok.Oynanışa etki etmediği sürece çok problem yok. Ama Geralt kafayı yiyor bazen.
Oynanışa etki edeni de çok.
Benim bildiğim sadece bir ev öyle. O da bilinçli. Hikayesi bile var. Temeli yamuk değil diye hatırlıyorum. Sonradan o hale geliyor.Bug değil, tasarım fakat bazı evler yamuk. Temelini yamuk atmışlar, oynarken başımı dödürüp midemi bulandırıyordu sırf o yüzden oyunu sildim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.