The Witcher 3 vs AC Origins

Daha fazla  
Hikaye yönünden hangisi daha iyidir? İkisinden birine başlayacagım kutuphanemde mevcut ama aşırı kararsız kaldım. Önerilerinizi bekliyorum.

AC oynamadım ama Witcher 3 oynadığım en iyi hikaye oyunlarından biri. Normal başlayıp oyun ortalarında çok yükselir temposu, sonlara doğru da tempo sabit devam eder. Ama orta oyun müthiştir.

Hikaye yönünden hangisi daha iyidir? İkisinden birine başlayacagım kutuphanemde mevcut ama aşırı kararsız kaldım. Önerilerinizi bekliyorum.
Witcher 3 kitaplardan destek ve evreni aldığı için RDR2 bile aslında evren ve karakterler olarak zayıf kalıyor. Sevip, sevmemek kişiye göre değişir ama hikaye, karakterler ve evren olarak Assassin's Creed'in hiçbir oyunu Witcher ile kapışamaz. Abartı olduğunu düşünebilirsiniz, ama 8 büyük kitap ve 15 kısa hikayelerden oluşuyor Witcher evreni.

AC Origins süikastçilerin geçmişini anlatmakta iyi ama Bayek karakteri filan sıkıcı şahsen.

Witcher 3 kitaplardan destek ve evreni aldığı için RDR2 bile aslında evren ve karakterler olarak zayıf kalıyor. Sevip, sevmemek kişiye göre değişir ama hikaye, karakterler ve evren olarak Assassin's Creed'in hiçbir oyunu Witcher ile kapışamaz. Abartı olduğunu düşünebilirsiniz, ama 8 büyük kitap ve 15 kısa hikayelerden oluşuyor Witcher evreni.

AC Origins süikastçilerin geçmişini anlatmakta iyi ama bayek karakteri filan sıkıcı şahsen.

Hocam tavsiyeniz için teşekkürler şu anda iniyor. Ama daha önce hiç Witcher oyunu oynamadım yani hiç bilgim yok. 1 ve 2. oyunlar ile bağlantılı mı 3. oyun. En azından özetini dinlerim eğer bağlantılıysa.

Hocam tavsiyeniz için teşekkürler şu anda iniyor. Ama daha önce hiç Witcher oyunu oynamadım yani hiç bilgim yok. 1 ve 2. oyunlar ile bağlantılı mı 3. oyun. En azından özetini dinlerim eğer bağlantılıysa.
Size şöyle anlatıyım.
Witcher kitaplarında 5. veya 6. kitaptan sonra 1. oyun başlıyor ve öncesini hiç anlatmıyor.
1. oyundan sonra 2. oyun başlıyor ve öncesini hiç anlatmıyor.
2. oyunda sonra 3. oyun başlıyor ve öncesinde yaşanan bir "Cadı Avını" biraz anlatıyor sadece.

Normalde ben ilk 2 oyunla veya en kötü 2. oyunla beraber, kitaplarıda okumanızı tavsiye ederim. Özellikle Witcher 3'te durmadan göreceğiniz Yennefer ile Ciri karakteri sadece kitaplarda var. Onlar hakkında hiçbir bilgi yok ilk iki oyunda.

Ama siz "Ben uğraşmam." derseniz bu kanal tüm karakterlerin, okulların, evrenin, oyunların, savaşların ve daha çok şeyin özetine sahip.

Gwent kartlarıda komple 2. oyun karakterleri neredeyse.

1 ve 2'nin hikayesini YouTube'dan izleyip 3'ü oynayabilirsin ama hikayeyi ve karakterleri tam olarak anlamadan 3. oyuna geçme bence anlamayabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı