The Witcher 3 vs RDR2 vs GoW

The Witcher 3 vs Rdr2 vs GoW

• Oy verenlerin toplamı
    219
Red Dead Redemption 2, The Witcher 3: Wild Hunt, God of War (4)... Bir ayrım yapılacak ise evren ve karakterleri ile birlikte RPG mekaniği de işin içerisine katıldığında The Witcher 3: Wild Hunt benim için birinci sırada yer alıyor.

Son düzenleme:
Teknik ve oynanış olarak diğer oyunlardan iyi değil. Ama atmosfer, hikaye ve müzikler bakımından Witcher 3 diyorum.

Hepsinin güçlü oldukları yönler ayrı ama hikayeye yön verebildiğimizden dolayı oyuna daha çok bağlandığım için kalbim hep Witcher 3'den yana olacak.

Diğer ikisinden teknik olarak daha geride bir oyun olsa da evreni, hikayesi, karakterleri, atmosferi, müzikleri ve fantastik ortaçağ rpg temasıyla Witcher 3 benim için ayrı bir yere sahip.

Witcher 3'ün de RDR2'ninde hayranı olarak bu 2 oyun karşılaştırılamaz, evrenleri çok farklı. Witcher 3 açık dünya oyunların öncüsü atası sayılabilir, belki olmasaydı RDR2 gibi bir efsane de çıkmayacaktı. Oynanış, grafik, fizik, gerçekçilik RDR2'de çok farklı seviyede, fakat Witcher 3'ün de yeri doldurulamaz.

Modern açık dünya oyunlarının atası Skyrimdır hocam. Yani en azından benim kişisel fikrim bu yönde. Ayrıca konu açıklamasında belirttiğim üzere ben teknik açıdan değil "zevk açısından" bir karşılaştırma yapıldığını belirttim. Bu konuya vakit ayırdığınız için teşekkürler.

Skyrim'in atmosferi çok ağır geldiği için oynamadım, yorum yapamıyorum.

RDR 2 efsane oyun doğru ama Witcher 3 de öyle. Ama bence Witcher 3, farklı dünyasıyla efsane karakterleriyle güzel kılıç dövüşüyle ortam köylülerle güzel görevlerle o Geralt'ın karizmatik sesiyle unutulmaz bir oyun. Ayrıca DLC'leri bile çok güzel oyun saati çok uzun RPG de var tekrar oynanabilirlik yüksek. Oyunda Hitler gibi kral vardı sağa sola saldırıyordu oyunun sonlarına doğru köylerde asılı adamlar görüyordunuz bu bile ortamı anlatır. RDR 2 hikaye kavrayınca acayip güzel oluyor başlarda sıkmıştı beni sonrası efsaneleşti. Ben kingdom come deliviranceyi de çok beğenmiştim. Sonuç olarak en iyisine Witcher 3 diyorum güzelliğin yeter Yennefer

Hocam Witcher ve God of War oyun ama RDR2 oyun degil oyun demek ayip olur saheser başyapıt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…