- Makaleler
- 1
İndirim daha devam edecek. 15 Şubat'a kadar rahat alırsın.Almam lazım, Migros'ta kapalı Ininal'e parada aktarılmıyor![]()
İndirim daha devam edecek. 15 Şubat'a kadar rahat alırsın.Almam lazım, Migros'ta kapalı Ininal'e parada aktarılmıyor![]()
Genel olarak Witcher 2'den çok daha iyi bir oyun.Witcher 2'yi hiç sevmediğim için almayı düşünmüyorum ama güzel indirim.
Ben zaten oyuna kötü demedim ama ısınamadım bir türlü oyunun türüne.Genel olarak Witcher 2'den çok daha iyi bir oyun.
Allah Allah yahu? Geçen gün XSX Dünya'nın en iyi şeyi diye bağırıyordunuz.Konsol pişmanlıktır fiyatlara bak.
Game pass olduğu için bir nebze sevgim var o da X box a yoksa hepsi aynı berbatlık seviyesinde benim gözümde.Allah Allah yahu? Geçen gün XSX Dünya'nın en iyi şeyi diye bağırıyordunuz.
Seve seve kullanıyordunuz geçen. Series X'inizin fotoğrafını alabilir miyim?Game pass olduğu için bir nebze sevgim var o da X box a yoksa hepsi aynı berbatlık seviyesinde benim gözümde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.