EfeGL Hectopat Katılım 23 Ocak 2019 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #1 Selamlar, ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi kaldı ama çocuğun naaşı yok ortada görevi yaptım. Videolardan da baktım yok farklı bir şey bu görev baglandı mı yoksa farklı bir şey mi var tabyadaki yukarıda kulede çocuk. Son düzenleme: 21 Ocak 2022
Selamlar, ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi kaldı ama çocuğun naaşı yok ortada görevi yaptım. Videolardan da baktım yok farklı bir şey bu görev baglandı mı yoksa farklı bir şey mi var tabyadaki yukarıda kulede çocuk.
Ahmet Akbulut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 1.118 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ocak 2022 #2 Reis ekran görüntüsü yok. Artı 0 Eksi
KS KS EfeGL Hectopat Katılım 23 Ocak 2019 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #3 Ahmet Akbulut dedi: Reis ekran görüntüsü yok. Genişletmek için tıkla... Atmayı unuttum kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
Ahmet Akbulut dedi: Reis ekran görüntüsü yok. Genişletmek için tıkla... Atmayı unuttum kusura bakmayın.