The Witcher 3 wild hunt oyundan atıyor

rucukutu76

Hectopat
DLC paketleri yüklü. Witcher 3 Steam'dan orijinal fakat oyun esnasında direk masaüstüne atıyor. Delireceğim sistemde ısınma vs yok.

Hata raporu paylaşmazsan bir şey yapamam.
Yaptım hocam sana zahmet bir bakar mısın ?
@Darkisback hocam LogFile ile ilgili sıkıntı var mı? Sadece Witcher 3'ü seçtim exe. Sini onun kayıtlarını attım. Ben oyun içinde NVIDIA hairworks var bu karakterin saçını falan değiştiriyor bundan dolayı yaptığını düşünüyorum sanki bunu kapatınca yapmadı ama belki biraz daha oynarsam tekrar yapar tam emin değilim. Bir de DLC eklentilerinden dolayı olabilir mi?

Son düzenleme:
DDU ile ekran kartı sürücünü kaldır. 20.9.1 sürümünü kurabilir misin?
Amd değil ki ekran kartım 2070 s var
@Darkisback şimdi işe gidiyorum hocam yarın olmadı komple silip tekrar oyunu indirip kuracağım arkadaşla aynı anda aldık onun sistem daha kötü onda bu sorun yok. Belki indirirken bir sıkıntı oldu.

Son düzenleme:

@Darkisback hocam tekrar oyundan atıyor direk masaüstüne söylediklerinizi kurdum. Oyunu tekrar indirip kurdum yine aynı.
@Darkisback Bu sefer mavi ekran vererek oyundan attı pc yeniden başlattım bu arada altta process monitör açıktı tekrar atarsa log oluşturmak için. Büyük ihtimal ondan dolayı mavi ekranı verdi.
Dün işlemcinin voltajını 1.30'dan 1.35'e çektim 6 saat boyunca atmadan oynadım belki de işlemciden kaynaklanıyordur. Ama işlemci % 30'un üstüne çıkmıyor GPU %99.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…