Steam The Witcher 3: Wild Hunt Steam'de 2.99$

Zamanında 20 lirayken alamadım Epic'ten aldım ama bu sefer Steam'den alacağım Epic'te oyun çok yüksek GB bir de modlama vb Steam'den almak lazım.

2 Dolar bir şey değil. Kütüphane'de durması için veya sonra oynarım kafasıyla alınır. Ancak seveceğimi bilsem 5 dolar verip complete edition alırım.

Sizce bu mu yoksa Epic Complete Edition mu? Fiyat farkı ve platform farkını düşününce hangisini tavsiye edersiniz?

Complete Edition çünkü iki tane DLC geliyor ancak bu DLC'ler tek başına oyun kalitesinde.

Ayrıca Epic'den satın alabilirsiniz sorun yaşamazsınız.

Steam göre tek büyük eksisi desteği olabilir onun içinde güçlü şifre+ iki aşamalı doğrulama uygulaması+ bilinçli bir kullanım.

Complete Edition çünkü iki tane DLC geliyor ancak bu DLC'ler tek başına oyun kalitesinde.

Ayrıca Epic'den satın alabilirsiniz sorun yaşamazsınız.

Steam göre tek büyük eksisi desteği olabilir onun içinde güçlü şifre+ iki aşamalı doğrulama uygulaması+ bilinçli bir kullanım.
Epic uygulama olarak ve bulut desteği olarak bana çok sıkıntılı geldi. Hiçbir oyunumu buluta yedeklemedi. Steame o yüzden daha sıcak bakıyordum ama çok da emin olamadım

Witcher 1 ve Witcher 2 hikayesini YouTube'dan izleyin.

Böyle bir baş yapıt için spoiler vermek istemiyorum.
Oyunun konusunu anlatmak ile spoiler vermiş olmuyorsunuz. Spoiler farklı bir şey. 1 ve 2'nin hikayesini izlemek istemiyorum sıkılacağım o şekilde.

Sizce bu mu yoksa Epic complete edition mu? Fiyat farkı ve platform farkını düşününce hangisini tavsiye edersiniz?
Complete edition hikaye sunuyormuş bu durumda complete edition daha mantıklı.

Oyunun konusunu anlatmak ile spoiler vermiş olmuyorsunuz. Spoiler farklı bir şey. 1 ve 2'nin hikayesini izlemek istemiyorum sıkılacağım o şekilde.

Complete Edition hikaye sunuyormuş bu durumda Complete Edition daha mantıklı.

Tamam anlatayım ancak çok etkileyici geçmeyecektir zaten.

ana konu: Ciri'yi bulmak ve wild Hunt'tan korumak.

Geralt, wild hunt adındaki ölümcül, başka bir boyuttan gelen savaşçılar tarafından kovalanan Ciri'yi aramaktadır.

Ciri, elder blood (kadim kan) taşıyan özel bir genç kadındır ve boyutlar arası yolculuk yapma yeteneğine sahiptir. Bu da onu wild hunt için paha biçilmez kılar.

Geralt, eski aşkı Yennefer, dostları Triss, dandelion, zoltan, vesemir ve diğer Witcher'lar gibi karakterlerle yeniden bir araya gelerek ipuçlarını takip eder.

@Hxrea hocam YouTube'da Witcher 1 hikayesi 10 dakika Witcher 2 de 10 dakika hikaye sürükleyici ve güzel bence izleyin.

Zaten Witcher 3 oynamak isterseniz kesinlikle izleyin.

Ayrıca kitapların özetide var onlara da bakabilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı