PlayStation The Witcher 3: Wild Hunt'a başlanılır mı?

Sen başla her türlü bitirirsin muhteşem oyun.

Aslında kitaplarla bile bağlantılı ama bende ilk 3. oyunu oynamıştım zamanında. Kitapları okudum hatta daha geçen ay 2. oyununu yeni bitirdim. Tek artısı karakterlerle inanılmaz iyi bağ kurabiliyorsun herkesin kişiliğine hakimsin falan o yönden iyi ama tabii ki 3. oyunu diğerlerine bakmadan oynanır sonra istersen dönersin 2. oyuna. Sadece oyunda gördüğün ya da tanıştığın karakterlerin çoğuyla ana karakterle tanışıklığı olduğunu ve o dünyada önceden de bir şeyler yaşanmış olduğunu bil yeter.

Bildiğimiz okumalık kitap mı ve satılıyor mu kitapçılarda.

Yani normal gerçek kitap mı demek istedim tamam teşekkür ederim
Kitapları zaten polonyada zamanında tam yerel olarak ünlü olmaya başladığında firma bu oyunu yapmak için hikaye bakıyordu yani aslında oyun kitapları ilham alan bir devam ürünü. Kitaplarını da tavsiye ederim yanlış hatırlamıyorsam oyunlar olay örgüsünün ilerisini kitaplar gerisini anlatıyordu.

Kitapları zaten polonyada zamanında tam yerel olarak ünlü olmaya başladığında firma bu oyunu yapmak için hikaye bakıyordu yani aslında oyun kitapları ilham alan bir devam ürünü. Kitaplarını da tavsiye ederim yanlış hatırlamıyorsam oyunlar olay örgüsünün ilerisini kitaplar gerisini anlatıyordu.
Ada kırtasiye de satılır mı biliyormusun?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı