The Witcher 3'te en iyi kılıç ve zırhlar neler?

Emre333333

Hectopat
The Witcher 3'te kedi zırhını ve kılıçlarını kullanıyorum. Herhangi bir zorluk çekmiyorum ama bir satıcıya gittiğimde ve kılıçlara baktığımda kılıçlar benim kılıçlarımdan en az 60 70 daha fazla hasara sahip onun için oyunda en iyi kılıç gibisinden bir şey var mı merak ettim? Biliyorsanız nerede olduğunu ve nasıl alacağımı açıklar mısınız? Zırh konusunda da aynı şekilde benimkinden yüksek çok fazla zırh var(kedi zirhinin özelliklerinden dolayı iyi olduğunu biliyorum ama bu fark %15-20 gibi fazla olduğu için sordum).

İlerledikçe ve lvl aldıkça hem zırh hem kılıç kaliteleri artıyor.Ben oynarken yanlış hatırlamıyorsam, novigrad'da eski bir kılıç ustası elf vardı, lobicilik faliyetlerinden börekçilik filan yapıyordu. Onla ilgili side quest'i tamamladığımda kalite bir kılıç vermişti, onu baya kullanmıştım.

Zırh olarak da bir cüce demirci ve kadın bir çırağı vardı, onla ilgili side quest tamamlandığında onlarda kalite bir zırh veriyorlar. Yerlerini net hatırlayamadım.

Son olarak oyunun sonlarına doğru su üzerinde duran bir kılıç var, en güclü kılıç bu olması lazım, bir keşişle veya büyücüyle vs atıp kazandığında bu kılıcı alıyordun. Spoilere girer biraz ama illa görecem diyorsan videosu bu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Demircilerde satılan ya da rastgele ganimet olarak düşürdüğünüz kılıç ve zırhların daha fazla hasar - zırh değerine sahip olmasının bi' önemi yok. Sonuçta Witcher teçhizatlarının ekipman bonusları var, günün sonunda verdiğiniz paraya değmeyecek ve çok bir şey değiştirmeyecek az farklar için Okul setlerinin yerine başka bi' şey tercih etmeyin.
Ayrıca okul setlerini güçlendirebiliyorsunuz, her 4 - 5 seviyede bir güçlendirme şemalarını toplayıp demircilerde güçlendirerek daha iyi yaptırabilirsiniz. Yapım şemalarını toplama görevlerini veren haritaları nereden ve kimden alacağınızı gösteren Türkçe rehberler var, bakabilirsiniz.

"En iyi" konusu tartışmaya açık. Yakın dövüş Tank oynamak istiyorsanız Ayı, yakın dövüş DPS oynamak istiyorsanız Kedi, İşaret build'i oynayacaksanız Griffin teçhizatı tercih edin.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı