Çözüldü The Witcher 3'te eşya seviyesi yükseltilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Vernon Roche

Femtopat
Arkadaşlar AC Oddysey'de örneğin 10. seviyede eşya bulduk, seviyemiz 20 diyelim; dükkana girince para verip eşyalar 20. seviye oluyor. The Witcher 3'te bu özellik var mı?

Çözüm
Kılıçlarda Aerondight savaşarak level yükseltilebiliyor. Efsunger kıyafetleri ise bir üst versiyonlarını yapabilmenizi sağlıyor. Tabii AC: Odyssey'deki gibi değil, yani para ver ve yükselt durumu yok. Aerondight bir yan görev ile alınabiliyor, gayet güçlü bir eşya görevi yapmanı tavsiye ederim. Efsunger zırhlarından da hasar istiyorsan kedi, zırh istiyorsan ayı seti kullanabilirsin.
Normal eşyalar için yok diye hatırlıyorum ama witcher setleri parçaları buldukça yükseltiliyor.
Şimdi ben 20. seviyedeyim. Elimde 12. seviye kahverengi eşya var. Büyük ihtimalle 20. seviye renksiz eşya elde etsem, diğerini atacağım. Renk olayını biliyorsundur.
Renksiz < mavi < sarı < kahverengi. Daha var mı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi ben 20. seviyedeyim. Elimde 12. seviye kahverengi eşya var. Büyük ihtimalle 20. seviye renksiz eşya elde etsem, diğerini atacağım. Renk olayını biliyorsundur.
Renksiz < mavi < sarı < kahverengi. Daha var mı bilmiyorum.
Ben oynayalı aylar oldu o yüzden çok hatırlamıyorum. Sadece renk olarak kıyaslama, iki eşyayı karşılaştır değerleri/mutajenleri/mutajen sayısı falan gibi şeylere bak hangisi mantıklı geliyorsa onu kullan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kılıçlarda Aerondight savaşarak level yükseltilebiliyor. Efsunger kıyafetleri ise bir üst versiyonlarını yapabilmenizi sağlıyor. Tabii AC: Odyssey'deki gibi değil, yani para ver ve yükselt durumu yok. Aerondight bir yan görev ile alınabiliyor, gayet güçlü bir eşya görevi yapmanı tavsiye ederim. Efsunger zırhlarından da hasar istiyorsan kedi, zırh istiyorsan ayı seti kullanabilirsin.

Çözüm
Bana yardımcı olabilir misin?
Uzun süredir Witcher ve modlamayla uğraşmadığım için yeni nesil güncellemesinden sonra neler değişti bilmiyorum ama elimden geldiği kadar yardımcı olurum tabii.

Mod sayfasının Files bölümündeki Main Files kısmında iki tane dosya var, açıklamasında "For game update 4.04" yazan dosyayı indir. İndirdiğin dosyanın içinden iki tane klasör çıkacak, "Mods" ve "dlc" diye. Bu iki klasörü oyunun ana dizinine yani kurulu olduğu yere yapıştır, aynı adda dosya çıkarsa değiştir yap ve bitti. Mod açıklamasında yeni nesil sürüme göre kurulumu bu şekilde belirtmiş. Yalnız başka modlar kuruluysa onlarla çakışabilir, onun için de Script Merger indirip çakışan kodları birleştirmen gerek. Başka mod yoksa sıkıntı olmaz, varsa bile sıkıntı çıkmayabilir, çıkarsa da dediğim gibi yaparsın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı