Vernon Roche
Femtopat
Arkadaşlar AC Oddysey'de örneğin 10. seviyede eşya bulduk, seviyemiz 20 diyelim; dükkana girince para verip eşyalar 20. seviye oluyor. The Witcher 3'te bu özellik var mı?
Şimdi ben 20. seviyedeyim. Elimde 12. seviye kahverengi eşya var. Büyük ihtimalle 20. seviye renksiz eşya elde etsem, diğerini atacağım. Renk olayını biliyorsundur.Normal eşyalar için yok diye hatırlıyorum ama witcher setleri parçaları buldukça yükseltiliyor.
Ben oynayalı aylar oldu o yüzden çok hatırlamıyorum. Sadece renk olarak kıyaslama, iki eşyayı karşılaştır değerleri/mutajenleri/mutajen sayısı falan gibi şeylere bak hangisi mantıklı geliyorsa onu kullan.Şimdi ben 20. seviyedeyim. Elimde 12. seviye kahverengi eşya var. Büyük ihtimalle 20. seviye renksiz eşya elde etsem, diğerini atacağım. Renk olayını biliyorsundur.
Renksiz < mavi < sarı < kahverengi. Daha var mı bilmiyorum.
Bana yardımcı olabilir misin?Nexusmods'da "Item Levels Normalized" adlı bir mod var, oyundaki tüm öğeleri oyuncunun seviyesine ölçekliyor. Eğer PC'de oynuyorsanız bu modu kullanabilirsiniz. Kurulumda takılırsanız yardımcı olurum. Linkini de bırakayım: Item Levels Normalized
Uzun süredir Witcher ve modlamayla uğraşmadığım için yeni nesil güncellemesinden sonra neler değişti bilmiyorum ama elimden geldiği kadar yardımcı olurum tabii.Bana yardımcı olabilir misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.